Sala de premsa Premsa i mitjans

Cinc emprenedors van protagonitzar la II Trobada Alumni CAFEE

II Trobada CAFEE
El dijous 10 de maig, la Facultat d'Economia i Empresa va acollir un acte dedicat a l’emprenedoria. Va tenir com a protagonistes a persones graduades al llarg de la història de la Facultat, que van presentar els seus projectes empresarials. 

25/04/2018

La comunitat Alumni CAFEE de la Facultat d’Economia i Empresa es consolida amb l’organització de la II Trobada Alumni CAFEE "Aprendre de 50 anys d'emprendre" el passat dijous 10 de maig, en col·laboració amb Alumni UAB.

L’acte estava dedicat a l’emprenedoria i va tenir com a protagonistes a persones graduades al llarg de la història de la Facultat, que van presentar els seus projectes empresarials. L’acte va ser conduit per David Urbano, catedràtic del Departament d'Empresa (Àrea d’Organització d’Empreses) i va comptar amb la presentació a càrrec del vicerector d'Economia i de Campus, Carles Gispert.

Carlos Alonso, director a Access to Crowd: Crowdfunding de Pymes y Startups, va fer la presentació dels cercles Alumni CAFEE i a continuació David Urbano va presentar els alumni emprenedors. Per acabar l’acte, Mònica Fernández, alumni UAB d’Economia ’96, va moderar el debat entre tots els assistents, que va girar al voltant de les actituds d'una persona emprenedora: el coratge, la passió, la visió, la flexibilitat, la capacitat de transmetre emocions i d'estar en continu aprenentatge o la manca de por al fracàs.

CAFEE és la xarxa de persones titulades a la Facultat d’Economia i Empresa a la UAB, que té com a objectiu mantenir el contacte amb els alumni, oferir instruments per a la formació continuada i promoure el networking.

El maig de l’any passat, CAFEE realitzava la primera trobada de la comunitat sota el títol “De 0.0 a 3.0: Sèniors vs Júniors”, on es debatia sobre la incorporació al mercat laboral, les aptituds que necessiten els professionals i l’encaix de la universitat amb el món empresarial.

L’acte va tenir lloc a partir de les 18.30 hores a la Sala de Graus de la Facultat en el marc de la celebració dels 50 anys de la creació de la UAB.


Fotografies de l'acte
Programa

18:30h - Presentació del  conductor de l'acte; David Urbano, catedràtic del Departament d'Empresa (Àrea d’Organització d’Empreses).

18:35h - Obertura a càrrec de Carles Gispert, vicerector d'Economia i de Campus de la UAB.

18:40h  -  Presentació dels cercles Alumni CAFEE a càrrec de Carlos Alonso, alumni UAB ADE '17, membre de la comissió alumni i director a Access to Crowd: Crowdfunding de Pymes y Startups.

18:50h – Introducció dels emprenedors à càrrec de David Urbano.

Presentacions dels emprenedors:
19:00h - Joan Carles Sanjurjo, alumni UAB Economia ’80, fundador i CEO de heading2market.

19:10hJoana Sánchez, alumni UAB Economia '86, presidenta Incipy & Inesdi Digital Business School.   

19:20h - Ricard Jornet, alumni UAB ADE ’98, Cooperativa Som Mobilitat.

19:30h - Cristian Pi, alumni UAB ADE ’09, Partner Channel Manager a MOCA Platform.

19:40h - Érica Jiménez, alumni UAB ADE ’17, CMO a Manzaning.

19:50h -  Debat obert moderat per Monica Fernández, alumni UAB d’Economia ’96, Deputy CEO a Mobile World Capital Barcelona.

20:10h  - Networking Cocktail amb la col·laboració de Familia Torres.

 
Organitzat per:

    Més informació: Cartell de l'acte