Cesc Sierra guanya el VIII Premi CIEU a la persona més emprenedora en categoria Alumni UAB Impacte Social

VIII Premi CIEU a la persona emprenedora

Cesc Sierra (Enginyeria Informàtica UAB '14) ha guanyat el VIII Premiu CIEU a la persona més emprenedora pel projecte Ges4t, una plataforma que millora l’eficiència i augmenta la reputació dels habitatges d’ús turístic a través de la tecnologia web.
 

15/05/2019

Cesc Sierra (Enginyeria Informàtica UAB ’14) ha rebut el VIII Premiu CIEU a la persona més emprenedora en la categoria Alumni UAB en impacte social. Conjuntament amb el seu germà, Cesc Sierra, ha fundat Ges4t, una plataforma on-line que posa en contacte persones propietàries i clients amb l’objectiu de millorar l’eficiència i augmentar la reputació dels habitatges d’ús turístic a través de la tecnologia web “Estem en fase inicial, estem entrant en mercat, tenim competència, però som diferents, tenim valors diferents”. 

L’acte, impulsat pel Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de la UAB, va tenir lloc el dimecres 15 de maig a la Facultat d’Economia i Empresa i va ser presidit per Montserrat Balagueró, directora de Serveis Docents de la Fundació UAB; Hèctor Sala, degà de la Facultat d'Economia i Empresa i David Urbano, director del CIEU.

Té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor i la innovació entre la comunitat universitària d'estudiants i alumni de les Escoles de la FUABFormació (Escola de Turisme i Direcció Hotelera, Escola de Prevenció i Seguretat Integral i Escola Superior d'Arxivística i de Gestió de Documents), i de la resta de facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest any, l’acte va comptar amb la ponència de Míriam Mauri, experta en Business Development i actualment líder del programa d'Hotusa Ventures, un fons de capital per al sector turístic i hoteler. La conferenciant, que ha treballat en diverses start-ups en països com Austràlia, Anglaterra i Espanya, va explicar la seva història emprenedora i va donar a conèixer l'Hotusa Challenge, l'esdeveniment organitzat per aquesta cadena hotelera, que es realitzarà del 17 al 19 de maig, per impulsar la creativitat i l'enginy en l'àmbit del sector turístic per a joves emprenedors.

El lliurament de guardons va reconèixer també l'activitat innovadora de persones titulades a la  la UAB de diferents estudis, que han engegat amb èxit els seus projectes d'emprenedoria i de creació d'empreses. En aquesta edició, es van atorgar 7 premis en diferents categories:

Toni Cardona, en la categoria "Direcció Hotelera".
Judit Esteban, en la categoria "Turisme".
Marc García, en la categoria "EPSI".
Laura Tienda, en la categoria "ESAGED".
Esther Bueno, en la categoria "Facultat d'Economia i Empresa".
Jofre Ferrer-Dalmau, en la categoria "Resta de la UAB"


Fotografies de l'acte

 

Notícies relacionades

Totes les notícies