Sala de premsa Premsa i mitjans

Casa Convalescència abandona l’ús de les ampolles de plàstic

Mesura pel Dia del Medi Ambient Casa Convalescència
Amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, l'equip de Casa Convalescència ha decidit deixar d’utilitzar ampolles d’aigua de plàstic durant l’assistència a docents, usuaris i assistents a reunions.

11/06/2018

La direcció administrativa de Casa Convalescència ha comunicat, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient –celebrat el passat 5 de juny-, que ja no utilitzarà més ampolles de plàstic rebutjables durant els serveis de suport a les aules i sales de reunió de Casa Convalescència.

A partir d’ara, enlloc d’ampolles de plàstic, l’organització del centre proporcionarà ampolles d’aigua de vidre a tots aquells membres que ho hagin sol·licitat prèviament. La mesura es posarà en marxa a partir del proper dilluns 18 de juny.

Segons ha informat el cap d’administració del centre, Ricard Panero, aquest gest pretén ser una manera de “contribuir en la reducció de residus, conscienciar del problema que suposa el consum en excés del plàstic no reutilitzable i alhora millorar el servei que s’ofereix a tots els usuaris de Casa Convalescència”.