Canvis a l’Equip de Govern de la UAB

María Valdés i Maite Paramio

A partir de l’1 d’agost seran efectius canvis a l’Equip de Govern de la UAB. María Valdés serà la nova vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat i María Teresa Paramio, nova vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. El vicerector Màrius Martínez assumeix les competències d’Alumnat.

31/07/2020

Maria Valdés, fins ara comissionada de la rectora per a l’Escola de Postgrau i la Qualitat Docent, ha estat nomenada vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat. Valdés és professora titular d'Antropologia del Departament d'Antropologia Social i Cultural i imparteix matèries tant de grau com de postgrau relacionades, sobretot, amb la seva especialitat, la Història de l'Antropologia. Pel que fa a la gestió universitària, ha ocupat successivament càrrecs a la UAB i altres institucions com la Comissió Estatal del Grau en Antropologia (CEGA) i la Comissió de Professionalització de l'Antropologia (CPA).

Maite Paramio, que fins al 31 de juliol ha ocupat el càrrec d’adjunta del vicerector de Relacions Internacionals, assumeix el càrrec de vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. Paramio és catedràtica de Producció Animal, ha dirigit la seva recerca a la producció in vitro d'embrions de petits remugants, i els últims anys s'ha centrat en estudis de biomarcadors de la qualitat d'oòcits fol·liculars. Ha ocupat diversos càrrecs de gestió i de representació de personal als òrgans de representació de la UAB.

Ambdues vicerectores s'incorporen en substitució de dos membres de l'Equip de Govern que han cessat a petició pròpia: Sara Moreno, fins ara vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat i Josep Ros, que deixa el càrrec de vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat. Per altra banda, el fins ara vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, esdevé vicerector de Relacions Internacionals i d’Alumnat.

L’Equip de Govern, que està en funcions des del passat 7 de juny quan es va complir el mandat de 4 anys establert pels Estatuts de la UAB, estarà plenament operatiu fins al moment de l’elecció del nou rector o rectora, que tindrà lloc el 27 i 28 d’octubre amb votació electrònica.

 

Notícies relacionades

Pla Serra Húnter - 2a convocatoria 2019

Oberta la convocatòria del Programa Serra Húnter 2020

La UAB ha convocat el procés selectiu per a la contractació de personal docent i investigador en la categoria de professor lector (ajudant doctor) de caràcter temporal en el marc del Pla Serra Húnter, que romandrà oberta fins al 10 de setembre.

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Totes les notícies