Canvis a l’Equip de Govern

María Valdés i Maite Paramio

Des de l’1 d’agost són efectius els canvis a l’Equip de Govern de la UAB. María Valdés és la nova vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat i María Teresa Paramio, nova vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. El vicerector Màrius Martínez assumeix les competències d’Alumnat.

31/07/2020

Maria Valdés, fins ara comissionada de la rectora per a l’Escola de Postgrau i la Qualitat Docent, ha estat nomenada vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat. Valdés és professora titular d'antropologia del Departament d'Antropologia Social i Cultural i imparteix matèries tant de grau com de postgrau relacionades, sobretot, amb la seva especialitat, la història de l'antropologia. Pel que fa a la gestió universitària, ha ocupat successivament càrrecs a la UAB i altres institucions com la Comissió Estatal del Grau en Antropologia (CEGA) i la Comissió de Professionalització de l'Antropologia (CPA).

Maite Paramio, que fins al 31 de juliol ha ocupat el càrrec d’adjunta del vicerector de Relacions Internacionals, assumeix el càrrec de vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. Paramio és catedràtica de producció animal, ha dirigit la seva recerca a la producció in vitro d'embrions de petits remugants, i els últims anys s'ha centrat en estudis de biomarcadors de la qualitat d'oòcits fol·liculars. Ha ocupat diversos càrrecs de gestió i de representació de personal als òrgans de representació de la UAB.

Ambdues vicerectores s'incorporen en substitució de dos membres de l'Equip de Govern que han cessat a petició pròpia: Sara Moreno, fins ara vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat i Josep Ros, que deixa el càrrec de vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat. Per altra banda, el fins ara vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, esdevé vicerector de Relacions Internacionals i d’Alumnat.

L’Equip de Govern, que està en funcions des del passat 7 de juny quan es va complir el mandat de 4 anys establert pels Estatuts de la UAB, estarà plenament operatiu fins al moment de l’elecció del nou rector o rectora, que tindrà lloc el 27 i el 28 d’octubre amb votació electrònica.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Acords del Consell de Govern de la UAB

El Consell de Govern de la UAB, reunit el dia 15 de gener en sessió extraordinària, ha aprovat tres mesures excepcionals relatives a l’avaluació que es mantindran durant el curs 2020-2021 donada la situació d’emergència sanitària generada per la Covid-19.

Totes les notícies