Busquem un Youtuber que ens pugui explicar què és l'ECIU

Youtuber ECIU

Busquem un estudiant de grau o màster, oficial o propi, de la Facultat de Ciències de la Comunicació, que sigui molt fan de Youtube i les noves narratives digitals. L'objectiu: que ens ajudi a explicar l'ECIU a la comunitat UAB, sobretot a partir de petits vídeos, però també en altres accions de comunicació corporativa.

01/12/2020

Ets un apassionat de les noves tecnologies i de l'era digital? Estudies a la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB?

Busquem Youtuber per l'ECIU, per ajudar-nos a explicar què és i què ens ofereix a tota la comunitat UAB, a través de petits vídeos, però també d'altres accions de comunicació corporativa. Faràs una estada en pràctiques braç a braç amb els equips de Promoció, d'Audiovisuals i Multimèdia, i de l'ECIU de la UAB...

... Com? Encara no saps què és l'ECIU? La primera prova pel futur Youtuber és triar quina és la resposta correcta:

  • L'eCiU és un partit polític sorgit de l'antiga Convergència i Unió, que aposta per mantenir les antigues sigles convergents i el pensament de Jordi Pujol, però amb una visió més 2.0.
  • Una èciu és un encreuament mitològic entre una àliga bicèfala i un conill de teulada, representada molt sovint a les gàrgoles de les catedrals gòtiques.
  • ECIu són uns grans magatzems que anuncien cada any l'entrada de la primavera, però amb un caràcter més digital.
  • eCIu és el tipus de mesura que s'utilitza en ciències per saber com d'Especial Intel·ligent i Únic ets.
  • Anomenem eCiU a la fusió de l'element químic de la taula periòdica amb nombre atòmic 29 amb l'element no metàl·lic 53 trobat pels científics de la UAB a Mart.

... Cap de les definicions anteriors no és correcta? Tu tens fusta per ser el Youtuber de l'ECIU! Apunta't en la convocatòria del Nexus!

Ara sí, l'European Consortium of Innovative Universities (ECIU) és... compte, conté spoilers

L'estada en pràctiques tindrà una duració aproximada de 6 mesos (gener-juny), amb una dedicació de 15 h setmanals i un ajut a l'estudi de 7,46 € bruts/hora. Convocatòria oberta fins el 9 de desembre!

L'objectiu és donar a conèixer l'ECIU i els seus reptes formatius a la comunitat UAB, però d'una manera propera i divertida. Volem que aportis la proximitat, la joventut i el coneixement de la Universitat com a estudiant a aquestes comunicacions.

Pots trobar la convocatòria clicant en aquest enllaç (cal estar registrat per a accedir-hi): 

ID: 28764 

T'esperem!