Bons resultats, als Campionats de Catalunya Universitaris

Equiphandbolcampions

Un total de 546 alumnes de la UAB han participat als Campionats de Catalunya Universitaris 2021, que han tingut lloc les darreres setmanes. En els esports d’equip, la UAB han aconseguit quatre podis (l’handbol masculí, campió; i els femenins de bàsquet així com d'hanbdbol, subcampiones; i voleibol femení, tercers). En els esports individuals, a taekwondo, atletisme, natació i tennis ha destacat el medaller obtingut.

31/05/2021

Aquest curs, la UAB ha participat en el Campionat de Catalunya Universitari 2021, iniciat el 13 d’abril, amb una participació en sis equips femenins i cinc de masculins per un total de sis modalitats esportives. En els esports d’equip, les seleccions de la UAB han aconseguit quatre podis, essent l’equip d’handbol masculí l’únic en guanyar el Campionat. A part de l’handbol masculí com a campió; els millors resultats han estat per l'equip femení de bàsquet així com d'hanbdbol, subcampiones; i el de voleibol femení, terceres. També hi van participar equips de futbol sala femení, voleibol masculí, futbol femení, futbol sala masculí, rugbi femení i futbol masculí.

L’equip de rugbi masculí no va poder participar en donar positiu un jugador en un control amb PCR, i tot l'equip va haver de fer confinament. El total de participants ha estat de 207, 103 dones i 104 homes. 

La competició ha tingut un molt bon nivell i la resta de seleccions UAB han realitzat un molt bon paper:

·Handbol masculí – Campió

·Handbol femení - Subcampionat

·Bàsquet femení - Subcampionat

·Voleibol femení – tercer classificat

 ·Futbol sala femení – quart classificat

 ·Voleibol masculí - quart classificat

·Futbol femení - quart classificat

·Futbol sala masculí - cinquè classificat

·Rugbi femení - cinquè classificat

·Futbol masculí - vuitè classificat

La representació en esports individuals, en un total de 9 modalitats esportives, ha estat de 339 participants: 176 dones i 163 homes. En els esports individuals, l’alumnat de la UAB ha deixat el nom de la UAB molt alt. En concret, taekwondo, atletisme, natació i tennis destaquen pel medaller obtingut, aconseguint un fita històrica en els campionats, uns èxits que tenen molt mèrit en un any que has estat molt complicat per a compaginar els estudis i la pràctica esportiva. També hi ha hagut estudiants de la UAB en les modalitats esportives individuals d'escacs, judo, karate, tennis doble i inidividual i vòlei platja.

El Consell Social de la UAB ha donat suport als equips de la UAB en aquests campionats, en el marc del projecte d’Impuls i tecnificació dels equips de representació esportiva de la UAB.

Per a veure els resultats:

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar