Beca de la Càtedra UAB-Novartis per a la realització de tesi doctoral

Beca UAB Novartis

En el marc del 18è Aniversari de la Càtedra UAB-Novartis de Docència i Investigació en Medicina de Família, dijous 28 de novembre passat es va entregar l’ajut a María Rodríguez Barragán.

04/12/2019

Concha Violán, gerent de l’IDIAP Jordi Gol, i Xavier Mundet, director de la Càtedra UAB-Novartis de Docència i Investigació en Medicina de Família, van fer acte d’entrega, el propassat 28 de novembre, de la beca que anualment concedeix la càtedra per a la realització d’una tesi doctoral. L’ajut d’enguany ha estat per a María Rodríguez Barragán, investigadora del Grup pre-consolidat de Trastorns Mentals Severs (grup TMS) de l'IDIAP Jordi Gol, qui realitzarà la tesi doctoral sota la tutoria acadèmica del doctor Miguel Ángel Muñoz Pérez, del Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UAB, i dirigida per les doctores María Isabel Fernández San Martín, Ana Clavería Fontán i Eva Peguero Rodríguez.

L’acte, a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, va estar emmarcat en la jornada organitzada amb motiu del 18è aniversari de la Càtedra per donar visibilitat a la trajectòria docent i de recerca dels professionals de la medicina de família al llarg d’aquest darrer any. El tema central va ser la digitalització en el món sanitari, especialment pel que fa a la recerca, i s’hi van presentar els principals resultats de diversos estudis realitzats per col·laboradors de la Càtedra UAB-Novartis.

La càtedra proporciona suport a la formació de grau universitari de 300 estudiants i ha contribuit amb 150 investigadors des del seu inici. Té com a objectiu promoure la docència i la recerca en les àrees de la Medicina de Familia i l’Atenció Primària dins la Universitat.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies