Aquest estiu es podrà celebrar el XXV Campus esportiu saludable de la UAB

Bàner del Campus saludable

Dividit en set torns setmanals entre el 28 de juny i el 10 de setembre (agost exclòs), el Campus saludable esportiu ofereix diferents activitats esportives, lúdiques i culturals adaptades a cada edat.

28/04/2021

Malgrat la situació sanitària actual, aquest estiu sí es podrà celebrar la XXV edició del Campus saludable esportiu de la UAB; evidentment, l'edició d'aquest any estarà adaptada a les mesures de prevenció de la COVID-19 que dictin les administracions sanitàries i per tant és possible que es produeixin canvis en la programació. 

Les activitats esportives, lúdiques i culturals es duran a terme al Servei d'Activitat Física (SAF); a més, es promouran hàbits de vida saludable i com a mínim un 30% d'aquestes activitats es faran en anglès.

Les inscripcions es podran realitzar des del dia 10 de maig fins a l'11 de juny i el campus obrirà les portes del 28 de juny al 10 de setembre (agost exclòs). Els preus per torn ronden entre els 60 i els 120 euros, depenent del vincle del sol·licitant amb el SAF o la UAB. L'horari habitual d'entrada al campus serà de 7:45 h a 9 h i el de sortida de 14 h a 14:30 h; excepte per a aquells infants que tinguin contractat el servei opcional de menjador amb sortida de 15 h a 15:30 h.

El dijous 6 de maig, a les 17:30 h, l'organització ha convocat una presentació en línia prèvia a la inscripció per facilitar tota la informació necessària i aclarir qualsevol dubte. Posteriorment, tindran lloc dues reunions informatives telemàtiques: el 3 de juny, a les 14 h, per a persones inscrites en edicions anteriors; i el 4 de juny, també a les 14 h, per a aquelles que hi participen per primera vegada. Per obtenir l'enllaç d'unió i assistir a qualsevol de les tres reunions cal confirmar assistència al correu Jacobo.Yeste@uab.cat.

Per a més informació es pot consultar el programa de la pàgina web del SAF.

Més informació: Servei d'Activitat Física (SAF)