Apunta't al càsting! Busquem 14 UABers pels catàlegs de grau 2020-2021

CastingCatalegsGraus2020-2021

Busquem UABers per protagonitzar les portades dels catàlegs de grau UAB 2020-2021. Per participar, només cal estar matriculat en un grau i tenir ganes d’explicar l’experiència amb una mirada i un somriure que diguin “Tria Futur Tria UAB”.

12/11/2019

No busquem models professionals. Busquem alumnes de veritat que vulgueu representar els graus i els centres de la UAB, i també la diversitat de la comunitat universitària.

Estudies un grau a la UAB? Busquem 14 UABers per protagonitzar les portades dels catàlegs de grau del 2020-2021, una estudiant i un estudiant de cada branca de coneixement:

  • Arts i Humanitats
  • Biociències
  • Ciències
  • Ciències de la Salut
  • Comunicació i Educació
  • Economia, Jurídiques, Política i Societat
  • Enginyeries
No busquem models professionals. Busquem alumnes de veritat que vulgueu representar els graus i els centres de la UAB, i també la diversitat de la comunitat universitària, en els catàlegs que veuran els futurs alumnes. Busquem UABers que vulgueu explicar l’experiència amb una mirada i un somriure.

Per participar-hi, cal estar matriculat en un grau d’un centre propi de la Universitat Autònoma de Barcelona i apuntar-te al càsting. Inscriu-te aquí fins al 18 de novembre.

El càsting es farà el dilluns 25 de novembre, al rectorat de la UAB, en quatre franges horàries per facilitar la participació. Si el número de persones inscrites supera el temps disponible per fer el càsting, farem una preselecció en funció de les mirades i els somriures que trobem en les fotos que ens envieu, tenint en compte també que ens calen UABers de tots els àmbits.

Totes i tots els que participeu al càsting rebreu un petit obsequi de la UAB, i els UABers que protagonitzeu les portades obtindreu a més una compensació econòmica de 150€ bruts.

La sessió de fotos es farà durant la primera o la segona setmana de desembre en diferents ubicacions del campus.

T’apuntes? Inscriu-te al càsting abans del 18 de novembre!
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies