Alfonso Rodríguez rep el premi d'Excel·lència Professional en Educació Mèdica

Alfonso Rodríguez

El professor del Departament de Ciències Morfològiques de la UAB Alfonso Rodríguez Baeza rep avui el Premi d’Excel·lència Professional en Educació Mèdica del Col·legi de Metges de Barcelona.

03/12/2018

El Col·legi de Metges de Barcelona atorga anualment el Premi d’Excel·lència Professional en Educació Mèdica. Entre els guardonats d'aquesta edició hi ha el professor del Departament de Ciències Morfològiques i coordinador de la sala de dissecció de la UAB, Alfonso Rodríguez Baeza.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la UAB el 1982, el doctor Rodríguez Baeza és professor de la UAB des de l'any 1982. Es va doctorar per la UAB l'any 1987 amb premi extraordinari de doctorat. Va obtenir la plaça de catedràtic en 2007 i des de llavors ha estat secretari de facultat i actualment director de departament i coordinador de la sala de dissecció.

Alfonso Rodríguez Baeza és membre corresponent de la Societat Xilena d'Anatomia i membre corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Ha estat convidat per assessorar la formació en anatomia en facultats de medicina de nombroses universitats, com la Universidade Eduardo Mondlane (Maputo, Moçambic), Universidade José Eduardo dos Santos (Huambo, Angola), Universidade Agostinho Net (Luanda, Angola), Universitat de la Frontera (Temuco, Xile), així com en universitats del nostre entorn, com la Universitat Internacional de Catalunya, o la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, i actualment en un conveni de col·laboració entre la UAB i la Universitat dels Illes Balears. També ha estat reconegut com a millor professor universitari d'Espanya en xarxes socials l'any 2017 (patatabrava).

Els Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona es donen des de 2004, anualment, en àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques, en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l'honestedat, l'altruisme, la integritat i l'excel·lència.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc avui, 3 de desembre, a les 19h, a l'Auditori AXA (Avinguda Diagonal, 547, Barcelona).

Més informació:
Web del Col·legi de Metges de Barcelona

 

Notícies relacionades

Totes les notícies