Ajuts per a la cessió d'equipament informàtic per a la docència virtual

Teletreball ordinador oficina

La UAB obre una convocatòria especial d’ajuts per a la cessió temporal d’equipament informàtic i de connectivitat durant el 2n semestre del curs 2019-20, amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma per l’emergència sanitària de la covid-19.

03/04/2020

Aquests ajuts especials estan destinats a l’alumnat amb dificultats per seguir la docència a distància per les mancances de material informàtic i/o connectivitat a internet.

L’alumnat sol·licitant ha de cursar estudis oficials a un centre propi de la UAB, no disposar de material informàtic i/o connexió a internet suficients per seguir la docència en format virtual del segon semestre del curs 2019-2020 i tenir concedida aquest curs una beca general (Ministeri), una beca equitat en el seu tram 1 (AGAUR)  o una beca emergència (UAB).

La durada de l’ajut serà el segon semestre del curs acadèmic 2019-2020 i es podran sol·licitar del 3 al 15 d’abril enviant un correu electrònic a l'adreça coordinacio.beques@uab.cat des del correu institucional de l’alumne sol·licitant.

S’atorgaran dues modalitats d’ajuts, compatibles entre elles: una consistent en el préstec de material informàtic bàsic, i una altra consistent en facilitar l’accés a una connexió bàsica d’internet mitjançant un dispositiu amb targeta SIM.

Les sol·licituds vàlides seran estudiades i valorades per la comissió establerta a la convocatòria dels ajuts per situacions d’emergència de la UAB pel curs 2019-2020, que es reunirà de forma extraordinària per decidir la concessió d’aquests ajuts.

 

Més informació: Convocatòria especial d'ajuts per a la cessió temporal d'equipament informàtic i de connectivitat a internet per al seguiment de la docència virtual.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat
 

Notícies relacionades

Fira Virtual Graus 2: preguntes i respostes

Fira virtual de graus 2: preguntes i respostes

Després de l'èxit que va tenir la fira virtual de graus de la UAB, que es va celebrar els dies 15 i 16 de maig, arriba la fira virtual de graus 2: preguntes i respostes, el proper 12 de juny. 

Totes les notícies