Neix NEXConf, el TV Show que connectarà el món acadèmic i professional a l’Escola d’Enginyeria UAB

Cartell NEXConf, del 7 al 9 d'octubre a l'Escola d'Enginyeria UAB

Del 7 al 9 d’octubre es celebrarà la primera edició de la #NEXConfUAB, un esdeveniment en format televisiu celebrat a l’Escola d’Enginyeria UAB que permetrà descobrir el futur de la tecnologia en la nova realitat social que vivim. Els assistents podran seguir-ho per streaming i serà una oportunitat per crear sinèrgies entre el món acadèmic i professional en l’àmbit universitari.

22/09/2020

La nova normalitat que ens ha tocat viure degut a la pandèmia de la COVID-19 ha canviat el món i la forma de d’entendre la societat. La tecnologia juga un paper cabdal en aquesta transformació i, per això, la l’Escola d’Enginyeria vol mantenir el seu lideratge adaptant-se als nous reptes del demà per la via de la innovació. Si en cursos anteriors les sinergies entre la Universitat i el món professional s’ha posat de manifest en esdeveniments com ara la MEMEnginy, enguany acollirà la primera edició de la NEXConf.

Es tracta d’un esdeveniment online que es celebrarà del 7 al 9 d’octubre de forma presencial a l’Escola d’Enginyeria. Els assistents tindran l’oportunitat de seguir-lo per streaming i podran enregistrar-se a través d’un breu formulari. El programa seguirà la lògica d’un show televisiu des d’un plató al que s’anirà donant pas a les diferents activitats amb una realització en directe, gràcies a la col·laboració d'UAB Campus Mèdia. Inclourà demostracions, entrevistes, conferències i taules rodones que posaran de manifest les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per donar resposta als problemes que planteja la societat a través de l’enginyeria.

En aquest programa hi participarà prop d’una desena d’empreses referents del sector, amb més d’una vintena de conferenciants i l’objectiu d’un miler de participants en streaming. Tot plegat, esdevindrà una oportunitat de cooperació amb la comunitat universitària mitjançant sales virtuals de networking, entrevistes i showcases on descobrir les noves tecnologies de les empreses participants.

Entre els participants, hi haurà empreses de renom com ara IBM, Amazon, Roche, Everis o Deloitte. Gràcies a la presència d'aquestes firmes, es podran fer diverses demostracions de la tecnologia dels referents del sector dins del marc universitari. D'una banda, també hi participaran membres de la comunitat universitària que contribuiran amb la seva experiència i coneixement per enriquir aquesta fira tecnològica. Per això, el director de l'Escola d'Enginyeria UAB, Ramón Vilanova, concedirà una entrevista, com també faran altres convidats. D'altra banda, alumnes del centre com Marc Calafell o Bruno Moya ens explicaran els projectes innovadors que tenen entre mans amb els exemples de la MEMEnginy o Glassear, respectivament.

No t’ho perdis i inscriu-t’hi ara a la NEXConf: ‘Un show d'innovació, una fira a mig camí d'un museu d'enginys i un circ’.

Més informació: NEXConference.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies