L'ICTA-UAB, l'IBB i l'INc organitzen el concurs Elevator Pitch

Elevator Pitch
istockphoto/trifonenko

Els instituts de la Universitat Autònoma de Barcelona, IBB, INc i ICTA-UAB, organitzen el proper dijous 14 de març a l’edifici ICTA-UAB el concurs Elevator Pitch, una iniciativa adreçada als doctorands i investigadors postdoctorals dels seus centres.

12/03/2019

Els participants hauran d’explicar la recerca que estan duent a terme en només dos minuts d’una manera interessant, amena i, fins i tot, divertida. Per dur-ho a terme, la convocatòria els ha ofert un curs gratuït impartit pel grup Big Van Ciència en què els han ensenyat tècniques per parlar de ciència en públic.

En quatre sessions formatives, els participants han adquirit fórmules i tècniques de narració oral escènica per poder gaudir de l’experiència despertant l’interès del públic envers el seu projecte científic. El curs formatiu s’ha impartit tots els dimarts de febrer del 2019.

El concurs tindrà lloc el proper dijous dia 14 de març a les 17 hores, a l’hivernacle de l’ICTA-UAB. L’accés és obert a tothom però les places són limitades. Els assistents podran fer de jurat i votar la intervenció més destacada. Hi haurà premis per a les tres millors intervencions.

Els centres organitzadors IBB, INc i ICTA-UAB, agrupats en el marc de l’Observatori de la Difusió de la Ciència (ODC) de la UAB, organitzen l’activitat sota la subvenció de la FECyT.

 

Notícies relacionades

NacraIllesMedes

Trobada una de les últimes nacres de les Illes Medes

S'han trobat una de les últimes nacres de les illes Medes–Costa del Montgrí, en el marc del projecte de seguiment d’hàbitats submergits del Montgrí, on col·laboren els centres d’immersió de l’Estartit amb la UAB i l’entitat de conservació «Bufalvent. Estudi de la Mediterrània».

Totes les notícies