L’International Summer Term es converteix en la UAB Barcelona Summer School

summer school

S’acosta l’estiu! La UAB ja ha obert la matrícula de la UAB Barcelona Summer School, amb nou nom i una oferta renovada d’assignatures de múltiples àmbits, 100% en anglès en la seva, ja, tercera edició.

23/03/2018

A la UAB Barcelona Summer School gaudiràs de l’experiència acadèmica estiuenca al campus UAB: un espai cultural internacional, dinàmic i cosmopolita. I, a més, un entorn natural tocant a Barcelona.
 
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una universitat amb un reconegut valor internacional, posicionada en els rànquings mundials més influents.
 
A la nostra escola d’estiu es cursen assignatures de grau de 6 ECTS (*) dins una gran varietat d’àmbits. Aquestes s’imparteixen 100% en anglès. L’oferta es distribueix en cursos de tres setmanes repartits en dos períodes: de finals de juny a mitjans de juliol i de mitjans de juliol a principis d’agost. Consulta l’oferta d’assignatures, les dates, els programes acadèmics i com matricular-te aquí.
 
La docència s’imparteix al campus universitari de la UAB, un entorn natural i de valor ecològic amb els millors serveis: cultura, esports, oci, aire lliure i allotjament. I tot això es troba perfectament connectat amb la ciutat de Barcelona (a 35’ de Plaça Catalunya).
 
La docència acadèmica de la UAB Barcelona Summer School es complementa amb el seu Buddy Programme, pensat perquè els estudiants internacionals comparteixin l’experiència amb estudiants d’altres països i locals de la UAB, coneguin la cultura catalana i participin en les activitats de la universitat. Consulta el programa d’activitats aquí.
 
Admissió oberta: les places són limitades.
 
Connecta amb la UAB Barcelona Summer School

(*) Depenent de les regulacions a la universitat d’origen, especialment si compta amb un conveni de mobilitat amb la UAB, els estudiants podrien transferir els crèdits superats a la UAB Barcelona Summer School al seu programa de grau.

 

Notícies relacionades

CotxeElectric

El campus de la UAB inaugura un punt per recarregar vehicles elèctrics

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat de la UAB, del 22 al 26 d’octubre, s'inaugurarà a la Plaça Cívica un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, que permetrà la càrrega de forma simultània per a dos vehicles. Serà gratuït i els usuaris que el vulguin utilitzar només hauran de demanar una tarja a la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat. Llegir més

Totes les notícies