Alumni UAB obre el primer chapter internacional a Brussel·les

Imatge presentació chapter alumni a brussel·les

Alumni UAB obre el seu primer chapter internacional a Brussel·les, on hi resideixen i treballen un gran nombre d’alumni de la UAB. El Chapter UAB-Brussel·les neix amb l’objectiu d’impulsar activitats de networking, donar suport professional i actualització de coneixement.

19/09/2016

El passat 21 de setembre, Alumni UAB va presentar a Brussel·les el projecte per endegar un chapter internacional a la ciutat, el Chapter UAB-Brussel·les. En el mateix acte, Treball Campus va presentar el programa Euroacció, un programa pioner amb l’objectiu de fomentar i preparar la presència d’estudiants i persones graduades a la UAB a institucions i organismes europeus. Entre altres activitats, impulsarà la creació d’un programa de mentoria amb la col·laboració de persones alumni de la UAB.

L’acte va tenir lloc a la seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya i va comptar amb la presència de la Dra. Sara Moreno Colom, vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat i del Sr. Amadeu Altafaj Tardío, representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant de  la UE i alumni de Periodisme de la UAB.

Els chapters internacionals són una representació en el territori d’Alumni de la UAB, que promouen activitats de networking, donen suport professional i organitzen programes d’actualització de coneixement i debats entorn a temes d’actualitat vinculats a la UAB a diferents ciutats del món.

Alumni UAB ja ha sigut en altres ocasions a Brussel·les en motiu de trobades alumni de les universitat que pertanyen a L’European Consortium of Innovative Universities (ECIU).


 
Programa de l’acte

17,30h
- Benvinguda del representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant la UE i alumni de Periodisme de la UAB, Sr. Amadeu Altafaj Tardío.
- Paraules de la vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat de la UAB, Dra. Sara Moreno Colom.
- Paraules del cap de Treball Campus, Sr. Vicenç Sellés Martínez i presentació dels assistents.

18,15h
- Presentació d’Euroacció, Sra. Dolors Sales Pujol, coordinadora del programa: On som, què necessitem i què estem preparant pel curs 2016/2017.
- Presentació de la Fundació Alumni; Chapter UAB-Brussel·les, Dra. Sara Moreno Colom. 
- Col·loqui entre les persones assistents, recollida d’impressions al voltant del programa, necessitats i altres aspectes que es considerin oportuns.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies