'El Mundo' destaca 13 màsters de la UAB entre els millors del seu camp

El diari El Mundo ha publicat un suplement especial sobre programes de màster, on destaquen 13 de la UAB situats entre els cinc primers de la seva especialitat. 

27/06/2014

El suplement especial d'El Mundo recull els cinc millors programes de mestratge de 15 àrees de coneixement, dividides, al seu torn, en subcategories. Estan entre els cinc primers de la seva subcategoria (indicada entre parèntesis), els màsters que ofereix la UAB en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina (Biociències), Biotecnologia Avançada (Biotecnologia), Experimentació Química (Ciències Experimentals i Tecnològiques), Mediació Intermediterrània (Cooperació ), Documental Creatiu (Audiovisual), Direcció de Comunicació Empresarial (Empresa Informativa), Biblioteca Escolar i Promoció (Ensenyament), Euroasian Business Management (Comerç Exterior), Tradumàtica (Edició i Traducció), Tecnologies d'Informació Geogràfica (Informàtica), Infectologia Pediàtrica (Especialitats Mèdiques), Neuropsicologia (Psicologia Clínica) i Salut Pública (Salut Pública i Urgències).
 
La guia recull els 250 millors programes de postgrau entre més de 1.200 analitzats. Per a aquesta tasca de recopilació s'ha comptat amb la col·laboració de més de 600 experts entre professors, exalumnes i empreses col·laboradores. Aquests programes s'han classificat en base a 26 criteris objectius i que parteixen de quatre punts bàsics: han de ser programes presencials, impartits-almenys una part del programa-a Espanya, tenir una durada mínima de 500 hores lectives i comptar amb, almenys , quatre edicions ja completades.

 

Notícies relacionades

Estudiants

La UAB és la universitat amb més graus en les 5 primeres posicions al rànquing d'El Mundo

La UAB encapçala enguany el rànquing del diari El Mundo -que analitza els 50 graus univesitaris més sol.licitats a Espanya-, i és la universitat que obté més graus en les primeres cinc posicions, un total de 24. En primera posició, la UAB hi apareix en els graus de Veterinària, Comunicació Àudiovisual, Publicitat i RR.PP., Ciències Ambientals i Ciències Polítiques i de l'Administració. Llegir més

Totes les notícies