Recerca i assessorament

Reptes de la indústria hotelera i de la restauració: planificació, emprenedoria i gestió

Reptes de la indústria hotelera i de la restauració: planificació, emprenedoria i gestió, publicat per la Dra. Gerda K. Priestley, inclou el resultat d'investigacions recents i reflexions dels membres acadèmics i  d'altres professionals de l'Escola.

La publicació reflecteix l'evolució i creixement del sector turístic des de la creació dels estudis de Direcció Hotelera i de l'Escola. És una mostra de la diversificació temàtica en el sector i de l'exigència actual de coneixement reclamada als agents turístics, i d'una tendència de millora en la formació.

Reptes de la indústria hotelera i de la restauració explica la importància de la planificació, l'emprenedoria i la gestió. Tres fonaments del turisme que descriuen l'ampliació de les bases de dades en el turisme i la restauració, l'evolució de la regulació en el sector, els factors que permeten el creixement del model turístic, els seus avantatges competitius i els elements que en garanteixen un funcionament eficaç.

Finalment, reflexiona sobre la planificació turística a Barcelona: una temàtica de candent actualitat a la capital catalana.