Recerca i assessorament

Estratègia i gestió del turisme en el municipi

Estratègia i gestió del turisme en el municipi

Estrat?gia i gesti? del turisme en el municipiPer commemorar els 10 anys de la Diplomatura de Turisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, s'ha publicat "Estratègia i gestió del turisme en el municipi".

Diversos investigadors i professors de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera van col·laborar amb aquesta publicació. Concretament, doctors Gerda K. Priestley i Joan Carles Llurdés, amb la coordinació d'Albert Vancells han estat els directors del llibre.
 

Malgrat plantejar-se inicialment com "una modesta contribució dirigida cap a la millora de la gestió, i una orientació sobre les polítiques i pràctiques", segons paraules del sr. Francesc Uroz, Director de l'EUTDH.

S'ha fonamentat com la bibliografia bàsica en aquest camp i s'ha convertit en una eina per a municipis en vies de desenvolupament, ja que estableix uns mecanismes que permeten un desenvolupament sostenible en el futur.

Actualment, hi ha exemplars d'aquesta publicació disponibles al Centre de Recursos de l'EUTDH per la seva consulta, però també, en podeu adquirir un a la Secretaria del Centre, per 5.20 euros (per als alumnes, professors i personal de l'EUTDH), o per 10.40 euros (per a la comunitat externa de l'EUTDH). Aquests preus inclouen l'IVA.
 
També el podeu comprar en línia, clicant sobre aquest enllaç.