Programes a Mida - Tailor Made

Una experiència formativa i vivencial única i a mida per a grups amb la qualitat acadèmica de la Universitat Autònoma de Barcelona

Compartir

Punts forts

  • Possibilitat de fer-ho durant tot l'any
  • En espanyol o anglès
  • Horaris flexibles
  • Programes en totes les àrees de coneixement
  • Certificats oficials emesos per la Fundació UAB

Presentació

Una experiència formativa i vivencial única i a mida amb la qualitat acadèmica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per a grups

Per a institucions i agències que desitgin brindar a grups d'estudiants una experiència formativa en un centre universitari d'excel·lència internacional al campus principal, a 30 km de Barcelona, o en una zona cèntrica de la ciutat.

Programa personalitzat

Més de 100 assignatures en anglès o espanyol per triar d'àmbits com Empresa, Comunicació, Medicina i Infermeria, Dret i Arts i Humanitats, així com Llengua Espanyola i Catalana.

Flexibilitat màxima

Els programes es fan tot l'any, no tenen durada mínima, compten amb horaris flexibles i poden incloure allotjament, àpats, transport, visites culturals i activitats d'oci.

El programa Tailor Made està concebut per a ser adaptat a les necessitats del grup d'estudiants que desitgin realitzar una estada formativa a la UAB. Podem elaborar programes de la durada, el nivell i la temàtica que requereixi cada grup.

Les classes s'imparteixen en aules equipades de les seus de la universitat a Barcelona o al campus principal de Bellaterra, a 30 km de la capital.

El programa pot incloure tot el que el grup d'estudiants requereixi durant la seva estada a la UAB i a Barcelona:

  • Allotjament i restauració fora o dins del campus principal de Bellaterra, en hotels i residències d'estudiants
  • Visites acadèmiques
  • Visites culturals i activitats d'oci
  • Transports i transfer al/des de l'aeroport

Fent clic a l'enllaç que trobareu a continuació podreu veure els principals programes dins de cada àrea formativa. Tots ells s'ofereixen tant en modalitat presencial com en línia.

No obstant això, ens adaptem completament a les necessitats dels nostres clients, modelant el contingut i l'extensió dels cursos, així com elaborant nous programes, a petició.

Consulta tots els programes

Contacta amb Study.abroad.tailor.made@uab.cat per a més informació i un pressupost a mida pel teu programa personalitzat. 

El programa Tailor Made està obert i disponible durant tot l'any. Si us plau escriu-nos per a més informació: Study.abroad.tailor.made@uab.cat

El programa Tailor Made és un programa fet a mida i per tant podràs triar entre diferents opcions d'allotjament:

Tots els estudiants estrangers que venen a una universitat catalana han d'estar coberts per una assegurança mèdica.

Si ets d'un país de fora de l'Espai Econòmic Europeu, és convenient que t'informis sobre si hi ha un acord mèdic entre la seguretat social del teu país i l'espanyola. Si és així, has de tramitar, davant de les autoritats competents del teu país, el document corresponent que et permeti accedir gratuïtament a la xarxa d'assistència sanitària pública espanyola.

En cas de renovació de l'autorització d'estada (NIE, TIE), t'has d'assegurar que aquest document substitueix l'obligació de contractar una assegurança privada de malaltia i accidents (la Seguretat Social no inclou la repatriació al país d'origen). Per a més informació, contacta amb l'ISS.

Si el teu cas no és aquest, has de contractar una assegurança mèdica privada que cobreixi tota l'estada a l'Estat espanyol.

En cas de contractar una assegurança de salut privada, ha de tenir una cobertura mínima de 100.000 euros en prestacions bàsiques (hospitalització, cobertura per repatriació al país d'origen, cobertura per la COVID-19, etc), sense carència ni copagaments.

Els nostres estudiants