La UAB crea l'assegurança BICI UAB

asseg_ciclista_BiciUAB

La UAB, en col·laboració amb ÓMNIBUS Corredoria d’Assegurances ha dissenyat l’assegurança BICI UAB. Es tracta de la primera assegurança integral per a ciclistes del campus UAB que neix amb l’objectiu de donar cobertura a les diferents situacions de risc. L'assegurança tindrà un preu des de 9,68€ l’any.

08/10/2013

Cada vegada més la bicicleta és un mode alternatiu de transport pels nostres desplaçaments quotidians, afavorint així un nou escenari per a la mobilitat urbana. No obstant, aquest tipus de desplaçament per les seves característiques pot comportar una sèrie de situacions de risc (danys personals i a tercers). És per aquest motiu que la UAB recomana que els ciclistes comptin amb una assegurança adient a les seves necessitats. 

Recentment, la UAB, en col·laboració amb ÓMNIBUS Corredoria d’Assegurances ha dissenyat l’assegurança BICI UAB. La primera assegurança integral per a ciclistes del campus UAB que neix amb l’objectiu de donar cobertura a les diferents situacions de risc.

Es tracta d’una assegurança de Responsabilitat Civil i Defensa Jurídica, dirigida a aquelles persones que utilitzen la bicicleta de forma habitual i que pertanyen a la Comunitat Universitària de la UAB (estudiants, Personal Docent i Investigador (PDI) i Personal d’Administració i Serveis (PAS) de la UAB).

L’assegurança BICI UAB ofereix una sèrie de cobertures a mida, per satisfer les necessitats específiques del ciclista i la bicicleta. És de caràcter anual, exclusiva i individual i té un cost econòmic de 9,68€ l’any.

En cas de que l’usuari desitgi una assegurança més àmplia, s’ofereixen dos productes més, les diferències dels quals, tant en preus com en cobertures, es poden consultar a l’enllaç que es facilita
aquí. L’assegurança BICI UAB i les modalitats Bàsica i Danys Personals tenen un preu fix. El preu per assegurar la bicicleta en front el robatori dependrà del valor de la mateixa.

A l’enllaç també es poden comparar els preus, escollir i contractar on-line la pòlissa que millor s’adapti a les teves necessitats.

Consulta les cobertures i contracta la teva assegurança aquí