Estudiar

Matrícula d'altres cursos de Grau

Fer la matrícula online és fàcil

L'Escola de Turisme i Direcció Hotelera realitza la matrícula online per a tots els estudiants de 2n, 3r i 4t curs dels Graus.

Llegeix aquest "pas a pas" per fer-te una idea ràpida:

Fes la matrícula online

Consulta la data a partir de la qual pots fer la teva matricula online i fins quan tens de termini. És molt important que facis la matrícula dins del període habilitat. Si tens qualsevol dubte, contacta amb: gestio.academica.fuabformacio@uab.cat i/o al telèfon 935929710.

Prepara't abans d'accedir a l'aplicació

Prepara la teva matrícula, comprova el teu expedient acadèmic. Consulta quines gratuïtats o descomptes et pots beneficiar i quina documentació cal aportar en cada cas, i revisa la vigència i les dates de lliurament. Consulta també com demanar beca.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb: graus.fuabformacio@uab.cat. Consulta les modalitats de pagament. Amb el simulador pots calcular l'import total de la teva matrícula o en terminis.

Consulta les assignatures a matricular

Consulta les assignatures que t'has de matricular dels teus estudis:
Grau en Turisme, Grau en Turisme en Anglès i Grau en Direcció Hotelera.

També pots veure les guies docents d'aquestes assignatures, en els següents enllaços: Grau en Turisme, Grau en Turisme en Anglès i Grau en Direcció Hotelera.

Consulta els horaris de les assignatures a matricular.

Fes la sol·licitud de matrícula

Accedeix a l'aplicació de Sol·licitud de matrícula d'estudiants i complementa el formulari . Per a més informació, consulta el Manual de Matrícula online.

Si tens algun dubte visita la pàgina de preguntes freqüents. També, pots trucar al telèfon 935929710 o demanar cita prèvia amb Gestió Acadèmica.

Formalització/ Pagament de la matrícula

La Gestió Acadèmica t’enviarà al teu correu electrònic la matricula formalitzada segons la teva sol·licitud. El seu pagament es fa segons l’opció que hagis triat, a partir dels 7 dies següents a la formalització.

Tens dubtes sobre la matrícula?

Si tens algun dubte visita la pàgina de preguntes frequents. També, pots trucar al telèfon 935929710 o demanar cita prèvia amb Gestió Acadèmica.