Informació

Les pràctiques externes

Els plans docents dels graus de 240 crèdits de la Facultat de Filosofia i Lletres tindran activada l’assignatura de Pràctiques Externes per al curs 2024-2025, com a part de l’oferta optativa de tercer/quart curs (depenent de la titulació), i oferiran un nombre anual de places determinat en funció de l’especificitat dels estudis. El Grau d'Estudis Socioculturals de Gènere té l'assignatura de Pràctiques Externes com a obligatòria de tercer curs.

Les pràctiques externes, encaminades a completar l’aprenentatge teòric i pràctic de l’estudiant per tal de proporcionar-li una formació completa i integral, es poden dur a terme dins de la UAB o en entitats col·laboradores, com poden ser ens autònoms, empreses, institucions i entitats públiques i privades, dins de l’àmbit nacional i internacional (mitjançant un conveni entre la UAB i l’entitat).

Protocol de pràctiques externes curriculars, 2024

Del 3 al 14 de juny de 2024 s’obrirà un primer període de preinscripció a les Pràctiques Externes dels Graus de Facultat per a pràctiques a realitzar durant el primer o el segon semestre del curs 2024-2025. Podeu formalitzar la vostra preinscripció a https://sia.uab.es/ durant el període establert. El dia 31 de maig de 2024 ha tingut lloc via Teams la Reunió informativa-tècnica a l’alumnat per la preinscripció a les Pràctiques Externes del proper curs 2024-2025. Per resoldre dubtes sobre les Pràctiques Externes del proper curs, ja podeu visualitzar aquesta Reunió informativa-tècnica

Del 18 al 22 de novembre de 2024 s’obrirà un segon període de preinscripció a les Pràctiques Externes dels Graus de la Facultat per a pràctiques a realitzar exclusivament durant el segon semestre del curs 2024-2025. Podeu formalitzar la vostra preinscripció a  https://sia.uab.es/ durant el període establert.

Abans de cada període de preinscripció es duran a terme sessions informatives adreçades a l’alumnat interessat en fer pràctiques externes curriculars. Podeu consultar-ne les dates al calendari per a la preinscripció a les Pràctiques Externes per al curs 2024-2025.

Per a més informació contacteu amb la Gestió de Pràctiques de la Gestió Acadèmica de la Facultat de Filosofia i Lletres a l’adreça de correu electrònic: ga.practiques.externes.lletres@uab.cat