Prevenció i Seguretat Integral UAB, present al Congrés Prevencionar a Madrid

Cartel del Congreso Prevencionar 2023

Del 27 al 29 de setembre, l’equip directiu es troba a l’estand 21 del Palacio de Hielo per informar sobre els estudis de grau i formació permanent als professionals i interessats del sector. Montserrat Iglesias-Lucía, directora del centre, també hi participa en una taula rodona i com a conferenciant del congrés.

15/09/2023

Representants de Prevenció i Seguretat Integral UAB són del 27 al 29 de setembre a Madrid per assistir al IV Congreso Prevencionar, espai de trobada de professionals, investigadors i experts en l’àrea de la salut, la seguretat i el benestar.

El centre compta amb l’estand nº21, situat al Palacio de Hielo, per informar els assistents sobre la seva oferta formativa. 

D’una banda, el Grau en Prevenció i Seguretat Integral, que s’ofereix en format presencial i online, i permet aconseguir l’habilitació de tècnic/a superior en Prevenció de Riscos Laborals en les 3 especialitats (higiene, ergonomia i seguretat industrial).

Així mateix, els assistents poden demanar informació sobre el ventall de formacions de reciclatge professional en criminalística, seguretat alimentària, plans d’autoprotecció, o prevenció d’accidents de trànsit, així com cursos sobre lideratge en organitzacions de seguretat, prevenció ambiental en el disseny d’espais públics, o d’habilitació per a directors/es de seguretat, entre d’altres.

Montserrat Iglesias-Lucía, conferenciant al IV Congrés Prevencionar

A més de la fira, el Congrés Prevencionar inclou una sèrie de tallers i conferències que es desenvolupen durant les tres jornades, amb més de 300 ponents nacionals i internacionals.

La directora de Prevenció i Seguretat Integral UAB, Montserrat Iglesias-Lucía, ofereix el dijous 28 de setembre, a les 15h, la ponència “¿Cómo construir un entorno laboral a prueba de accidentes? Asalto entre la IA y la IH” a la Sala Quirónprevención. A continuació, a les 17h, la directora també participa a la taula rodona “Investigación, bienestar y universidades”. 

Així mateix, entre els conferenciants del congrés s'hi troba un alumni EPSI, Víctor Iván Sánchez Moreno, que, juntament amb tres altres ponents, presentan "La auditoría como termómetro de la gestión preventiva: experiencias prácticas", a la sala Nalanda, el dijous 28 de setembre a les 17h.