Inici de les enquestes d'avaluació del professorat del 2n semestre

Rètol informatiu enquestes

Participa en les enquestes i dóna’ns la teva opinió sobre l’actuació docent del professorat i sobre les assignatures que estàs cursant!

05/05/2021

L'Enquesta d'Avaluació de l'Actuació Docent del Professorat i l'Enquesta d'Avaluació de les Assignatures de Grau les trobaràs a l'enllaç http://www.uab.cat/enquestes/.  Ambdues estaran actives fins el proper 31 de maig.

Les enquestes del primer semestre d’aquest curs van tenir una participació força baixa i aquest fet resta fiabilitat als resultats obtinguts, per això volem remarcar la importància de la vostra participació.

L'objectiu és obtenir un percentatge mínim del 50 %, de manera que la informació obtinguda ens permeti avaluar i millorar la qualitat de les titulacions.

Les enquestes són anònimes i se n'assegura la confidencialitat. Els estudiants us heu d'identificar per poder respondre aquelles enquestes de les assignatures-grup a les quals esteu matriculats. Una vegada contestada l'enquesta, quan preneu "Finalitzar" les respostes de l'enquesta es desvinculen de la identificació personal.

 

Enllaços a les enquestes:

 

Recorda que al 1r semestre el podi de guanyadors de participació en les enquestes va ser per a:

1r: ADE amb 34 % de participació

2n: ADE i Dret amb 24 % de participació

3r: ECO amb 22 % de participació

Se superaran aquests resultats? Qui seran els guanyadors de la participació en les enquestes del 2n semestre? Animeu-vos a participar!!!

Teniu fins el 31 de maig per respondre-les!