Informació sobre l'automatrícula online per a estudiants de 1r curs de Grau

Estudiants amb la carpeta de la UAB

Enguany es posa en marxa l'automatrícula online per a estudiants de 1r del Grau en Prevenció i Seguretat Integral per al curs acadèmic 2023-2024 del 14 al 19 de juliol (ambdós inclosos), Gestió acadèmica t'assignarà dia i hora per tramitar-la. Coneix tots els passos que has de seguir per aquest procésTelèfon de suport per a incidències durant l'automatrícula: 678 78 98 65.

03/07/2023

Per al nou curs 2023-2024 es posa en funcionament l'automatrícula online per als nous estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integrala través del Portal de serveis i tràmits en línia de la UAB, amb l'aplicatiu de gestió Sigm@.

El tràmit es fa del 14 al 19 de juliol (ambdós inclosos). Prèviament, gestió acadèmica t'enviarà un correu electrònic per assignar-te dia i hora perquè facis l'automatrícula online.

Recorda que fora d'aquest termini es pot perdre la plaça i/o la possiblitat de fer la matrícula en línia!

Abans d'iniciar aquest procés, consulta els passos que hauràs de seguir i la documentació que hauràs d'aportar en el moment de formalitzar la matrícula virtual. També pots donar una ullada al manual d'automatrícula online on hi ha detallat tot el procediment per fer el tràmit per a estudiants de nou ingrés de Grau.

Telèfon de suport per a incidències durant l'automatrícula: 678 78 98 65.

Per saber el preu de la teva matrícula, pots consultar els Preus, descomptes i facilitats de pagament, revisar si tens dret a alguna bonificació o descompte i accedir al simulador que t’ajudarà a fer els càlculs. Si has tramitat la sol·licitud de beca de Règim General per al curs 2023-2024 i compleixes els requisits acadèmics de la convocatòria (es revisen automàticament a la matriculació), podràs matricular-te com a becari o becària condicional.

Per a qualsevol aclariment, pots trucar al telèfon d’incidències d’automatrícula: 678 789 865 (operatiu únicament dins el període d'automatrícula, de dilluns a divendres de 9:00 a 19:30h).