Ets UABer i vols explicar l’experiència a les Portes Obertes i el Saló de l’Ensenyament?

Saló de l'Ensenyament 2019

Convoquem 33 estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2020: Jornades de Portes Obertes, Saló de l’Ensenyament i Dia de les Famílies. El termini per presentar les sol·licituds és obert fins al 10 de novembre.
 

17/10/2019

Si ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar l’experiència, és el teu moment! Busquem 30 estudiants de grau i màster oficial amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers.

Quins requisits has de complir?

  • Si ets alumne de grau, has d'estar matriculat aquest curs (2019-20) i has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits (si la titulació és de 240 o superior) o 90 crèdits (si és de 180).
  • Si ets alumne de màster oficial, has d’estar matriculat aquest curs (2019-20).

És indispensable estar afiliat a la Seguretat Social, a més de comptar amb la cobertura de l’assegurança complementària de la UAB.

L’estada de pràctiques consta de 100 hores de col·laboració entre els mesos de gener i maig de 2020 i se centrarà en la participació en esdeveniments com ara el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes o el Dia de les Famílies, entre d’altres. La participació es reconeixerà amb un ajut de 746€ bruts en total.

A més, oferim dues places de suport a les Visites al campus: una de 360 i una altra de 540 hores de col·laboració. La dedicació constarà de 15 hores setmanals en horari de matí a partir de gener de 2020 i l’ajut serà de 7,46€ bruts/hora.

Per últim, oferim una plaça de suport a l'organització de les activitats de l'Àrea de Comunicació i Promoció. L'estada de pràctiques constarà de 540 hores de col·laboració amb una dedicació de 15 hores setmanals en horari de matí i l'ajut serà de 7,46€ bruts/hora.

T’interessa alguna de les quatre ofertes? Tens fins al 10 de novembre (inclòs) per a presentar la teva sol·licitud al Nexus. Per a fer-ho, pots trobar les convocatòries cercant “Àrea de Comunicació i Promoció – UAB” a l’apartat Empresa del buscador de la plataforma o, simplement, pots clicar als següents enllaços (cal estar registrat per a accedir-hi): 30 places de Suport esdeveniments de Promoció (100h), 1 plaça de Suport Visites Campus (540h), 1 plaça de Suport Visites Campus (360h) i 1 plaça Suport a l'Àrea de Comunicació (540h).

T’esperem!

 

Notícies relacionades

vacunaciogrip2019

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 20 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya es posa a disposició de tota la comunitat universitària (personal i estudiants), especialment a aquelles persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip.

Es fa pública la programació per la FMUAB2016

La FM UAB 2019 arriba aquest dijous

El dijous, 7 de novembre, arriba la Festa Major de la UAB. Paradetes d'estudiants, fira d'entitats, actuacions musicals, balls, poesia, entre d'altres, protagonitzaran la festa que enguany té com a lema "Emergència climàtica: la UAB actua!".
 

Totes les notícies