Admissió oberta als màsters i postgraus de l'Escola per al curs 2021-22

Consultant els programes de màsters i postgraus de l'Escola

Al web UAB pots consultar l'oferta completa, tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre/octubre. L'admissió és oberta per als màsters oficials i per la majoria de màsters i postgraus propis. L'Escola ofereix diverses especialitzacions en l'àmbit turístic i hoteler. Les places són limitades!

13/01/2021

Els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB ofereixen places limitades i l'admissió es tanca tant aviat com s'exhaureixen les places disponibles

La UAB ofereix més d'un centenar de màsters oficials dividits en 17 àrees d'interès, que aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca. 

Màsters oficials

L'admissió està oberta per als màsters oficials i per la majoria de màsters propis i postgraus del curs 2021-2022: pots consultar la informació i demanar l'admissió als màsters oficials a través de la seva fitxa al web de la UAB. A l'oferta de màsters oficials trobaràs una fitxa de cada màster amb els objectius, les competències, el pla d'estudis i les sortides professionals. Per a resoldre qualsevol dubte, contacta directament amb la coordinació del màster.

L'Escola de Turisme i Direcció Hotelera ofereix els següents màsters oficials:

Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d’Esdeveniments
Màster Oficial en Gestió d’Empreses Hoteleres
Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural
Màster Oficial en Teledetecció i Sistemes d’Informació Geogràfica
Màster Oficial Unió Europea-Xina: Cultura i Economia

 

Màsters i postgraus propis, i cursos d'especialització

La UAB ofereix també un ampli catàleg de màsters i postgraus propis. Més de 400 programes entre màsters, diplomes de postgrau i cursos d'especialitzacióL'admissió per al curs 2021-2022 ja està oberta per a la majoria de formacions d'aquesta oferta. Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa. A més, davant de qualsevol dubte també pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes.

Aquesta és l'oferta d'especialitzacions de l'Escola:

Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura
Curs d'Especialització en Interpretació del Patrimoni Natural
Curs d'Especialització en Enoturisme i Processos de Vinificació


Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès

La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. No obstant, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online, que ha estat clau per disposar del coneixement i les eines per donar resposta als reptes de la Covid-19.

Aquí pots consultar l'oferta formativa en línia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera, per al curs 2021-22:

Màster Online en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals
Postgrau Online en Gestió de Projectes Turístics, Màrqueting i Intel·ligència Emocional
Postgrau Online en Revenue Management, Màrqueting Digital i Customer Experience
Curs d'especialització online en E-Tourism i Màrqueting Digital
Curs d'especialització online en Revenue Management
Curs d'especialització online en Enologia i Enoturisme
Curs d'especialització online en Customer Experience
Curs d'especialització online en Coaching i Intel·ligència Emocional per al Sector Turístic
Curs d'especialització online en Project Management: Gestió de Projectes Turístics

La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès, així com de màsters i postgraus amb mobilitat internacional.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters oficials com en relació als màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia de la UAB, 182 universitat del món al darrer THE World University Ranking (THE WUR 2021) (tots els rànquings UAB).

Més informació:
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès
Màsters i postgraus amb mobilitat internacional