Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives virtuals del 17 al 21 de maig: resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster, postgrau o doctorat que vols dur a terme. Inscripció oberta!

  • Curs d'especialització UAB
  • Codi de l'estudi: 3718/3
  • 3a edició
  • Modalitat: Presencial.
  • Crèdits: 10.0 crèdits
  • Inici: 16/02/2021
  • Final: 28/05/2021
  • Places: 20
  • Orientació: Professional
  • Preu: 900 €
  • Preu especial 850 €
    Col·lectiu d'aplicació: Ex alumnes EUTDH
  • Idioma de docència: Castellà (50%), Català (50%)
  • Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
L'Enoturisme o turisme enològic es un tipus de turisme enfocat a promocionar les zones de producció vitivinícola.
Aquest tipus de turisme esta enfocat principalment a promocionar les activitats relacionades amb el mon del vi i els seus processos de producció amb les particularitats de cada celler. El conjunt dels diferents cellers es centralitzen en zones de producció que ofereixen altres actius turístics com el cultural, el gastronòmic o l'artístic.

Molts dels departaments de comunicació i màrqueting de les bodegues promocionen les seves activitats enoturístiques com una combinació d'activitats. De les mes comuns, està la presentació del celler, visita i tast dels seus vins, a activitats que inclouen aquesta activitat bàsica i la complementen amb activitats de verema, dinars/sopars maridatges a la vinya, visita a punts exclusius o culturals generals entre d'altres.

L'organització entre els cellers fan possible una promoció en conjunt actuant com a clúster, amb la seva col·laboració i competència.

Continguts

- Coneixements Vitivinícoles i enològics
- Desenvolupament d'un pla estratègic Enoturístic d`una zona o territori vitivinícola
- Comunicació i màrqueting Enoturístic d'una zona o territori vitivinícola
- Gestió i comunicació d'agents i empreses de serveis per l'Enoturisme (taules rodones sectors)
- Sortides Professionals/MasterClass.
- Pràctiques

Sortides professionals

- Guia Turístic en cellers
- Part de l'equip d`un departament o Agència de Viatges
- Creació d'una AV enoturística
- Comercial de vendes de cellers i empreses distribuïdores de vins i destil.lats
- Equips de comunicació de cellers i empreses del sector
- Gestionar o formar part dels equips de treball dels hotels Enoturistics

Beques i ajuts

En el portal de beques de la UAB trobareu informació sobre convocatòries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària..

Consulta la informació a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Contacte

José Luis García Victorino

Telèfon: 93 592 97 12

Web del programa

http://www.uab.cat/web/estudiar/cursos-d-especialitzacio/oferta-de-cursos/cursos-d-especialitzacio-1345713838899.html

Vols rebre més informació?