Commemoració dels 20 anys

Sorteig de dues matrícules de cursos d'especialització

Per celebrar de forma especial els primers 20 anys de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents de la Universitat Autònoma de Barcelona, aquest centre juntament amb la Fundació UAB organitzen un sorteig de dues matrícules gratuïtes per poder estudiar dos cursos d'especialització (de 5 crèdits com a màxim) de la seva oferta de Formació Contínua en Arxivística i la Gestió Documental.

Les persones físiques, majors de 18 anys, que desitgin participar en aquesta rifa, cal que deixin les seves dades personals en aquest formulari.

El període de participació al sorteig és del 18 de juliol al 6 de novembre de 2022.

Un cop hagin omplert el formulari, els concursants rebran al seu correu electrònic un comprovant del registre amb el seu número d'identificació de comanda pel sorteig. Aquest número s'haurà de tenir a l'abast perquè serà utilitzat a l'hora de fer la rifa per anunciar les persones premiades.

 

Celebració del sorteig

El sorteig es durà a terme el dia 11 de novembre, de 18 a 20 h, en el transcurs de l'acte de celebració dels 20 anys, a l'Hotel Exe Campus UAB,

Els números de les dues persones premiades s'obtindran mitjançant una elecció aleatòria feta pel sistema informàtic de l'aplicació web "AppSorteos". entre tots i totes les participants que hagin omplert prèviament el formulari de registre. 

S'extreuran també dos números més de dues persones, que estaran a la llista de suplents, i que substituiran als premiats, en cas d'identificació incompleta o incorrecta, renúncia, incompliment dels requisits que s'exigeixen en les bases legals, o impossibilitat de localització de les persones a qui se'ls hi ha atorgat els premis.

Per a més informació, consulteu les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Per poder gaudir de l'obsequi del sorteig, les persones guanyadores hauran de formalitzar la matrícula al curs d'especialització abans del 31 de desembre de 2023.