Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut deCiències de l'Educació ICE

La importància del benestar animal de primera mà

20 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Alumnes de batxillerat coneixen les instal·lacions de la Facultat de Veterinària de la UAB   

 

Benestar Animal notícia

El dijous 08 de febrer estudiants de 1r i 2n de batxillerat de diferents instituts de Catalunya van assistir a la primera edició de Benestar Animal, organitzada per la Facultat de Veterinària de la UAB conjuntament amb el Programa Argó de lCE de la UAB. 

La jornada, a càrrec de Queralt Allueva i Angela Ramon, de l'equip tècnic del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB, va consistir en una conferència sobre Benestar Animal i una visita a la granja de la UAB. 

Els alumnes van poder conèixer de primera mà les instal·lacions de la facultat de veterinària de la UAB i la labor que es fa a la granja. 

La visita va començar amb una explicació del funcionament del munyidor, passant pel recinte de les ovelles i les cabres, i finalment, per la zona de cavalls. Al llarg de la visita els alumnes van rebre explicacions sobre les diferents tecnologies que s’utilitzen per millorar el benestar animal, i van poder acostar-se als animals de granja, com les cabres i les ovelles. 

L’activitat va ser una bona oportunitat pels estudiants de batxillerat de veure de prop la vida dels animals de granja i les innovacions que s’estan fent per millorar el seu benestar. 

Podeu mirar aquí el vídeo resum d'aquesta activitat.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de