Vés al contingut principal

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2022-23

07 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB t'ofereix una àmplia oferta de màsters, postgraus i cursos d'especialització. Molts programes han tancat l’admissió pel proper curs però també en trobaràs que inicien el primer o segon trimestres del curs 22-23 i encara admeten estudiants. Últimes places!

Últimes places pels màsters i postgtraus

Encara hi ha places disponibles en diversos màsters, postgraus i cursos d'especilització pel curs 2022-2023. Últimes places!

La Universitat Autònoma de Barcelona t’ofereix més de 500 programes entre màsters, postgraus i cursos d'especialització. El calendari d'admissions depèn de cada programa i, en molts casos, l'admissió per al curs 2022-2023 encara està oberta en els màsters i postgraus propis i els cursos d'especialització i encara queden algunes places en els màsters oficials.

Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa, al web de la UAB, on, a més, davant de qualsevol dubte pots contactar directament amb la coordinació de cada estudi concret omplint i enviant el formulari.

La UAB ofereix més d'un centenar de màsters oficials dividits en 17 àrees d'interès, que aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca. També trobaràs una oferta de més de 400 programes propis entre màsters, diplomes de postgrau i cursos d'especialització.

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès: La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. No obstant, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online, que ha estat clau per disposar del coneixement i les eines per donar resposta als reptes de la Covid-19. La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters oficials com en relació als màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia UAB, 1a universitat de l’Estat espanyol i 178 del món al darrer QS World University Rankings (tots els rànquings UAB).

 

Més informació:
Màsters oficials
Màsters i postgraus propis UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès

 

Dins de