Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Som el que mengem: Sostenibilitat i sobirania alimentària a les aules universitàries

11 març 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La tercera setmana de març va començar amb un webinar molt interessant: “Som el que mengem: Sostenibilitat i sobirania alimentària a les aules universitàries”. Aquest es va realitzar el dimarts 16 de març a les 12:00 h via Teams. 

Cartell del Webinar

El dimarts 16 de març a les 12:00 h va tenir lloc el webinar “Som el que mengem: Sostenibilitat i sobirania alimentària a les aules universitàries”. 

Pep Espluga (IGOP & ARAG - UAB) va ser el moderador de la sessió i en aquesta hi van participar: 

  • Sandra Saura-Mas, professora d’ecologia de la UAB
  • Ester Benages, professora de didàctica de les arts de la UAB
  • Cristian Ferrer, professor d’història de la UAB

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar
  • Fam zero

Dins de