Vés al contingut principal

Rosa Franquet presideix l'Associació Espanyola de Recerca de la Comunicació

28 set. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Rosa Franquet Calvet, catedràtica de comunicació audiovisual i publicitat de la UAB, ha estat elegida nova presidenta de l'Associació Espanyola de Recerca de la Comunicació (AE-IC).

Rosa Franquet

L'AE-IC és l'associació d'investigadors de comunicació més rellevant a l'Estat i té com a missió potenciar la investigació de la comunicació en el conjunt de la política científica, facilitar la cooperació i crear xarxes d'intercanvi d'informació entre investigadors i investigadores, i mantenir una política de cooperació amb associacions internacionals de recerca.

Franquet ha estat directora acadèmica del programa de doctorat de el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB i ha realitzat estades com a investigadora o professora convidada a la Universitat de Califòrnia a Berkeley, a la Universitat de Londres (Goldsmiths), a la University of Melbourne i al Royal Melbourne Institute of Technology d'Austràlia, a la University of the South Pacific (Fiji), a la Universidade de São Paulo (Brasil) i a les universitats Iberioamericana de Mèxic i Adolfo Ibáñez de Xile. Ha participat també com a avaluadora externa en projectes de recerca europeus sobre temes de continguts i tecnologia de la comunicació. Va ser presidenta de la Societat Catalana de Comunicació (2009-2014) i, l'any 2004, va rebre el premi de recerca del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Dins de