Vés al contingut principal

Punts de recollida d'aliments i material per a Ucraïna

04 març 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els membres de la Corporació UAB que vulguin col·laborar  disposen de dos punts on deixar material a l’Edifici Blanc i a Casa Convalescència. La recollida es farà fins dimecres 9 de març a la tarda. 

Entrega Material

La Corporació UAB s’ha ofert com a punt de recollida d’aliments i materials específics per enviar a Ucraïna, per contribuir a l’ajuda a la població civil arran del conflicte bèl·lic. 

Les persones membres de l’entorn FUAB que ho desitgin, podran deixar fins al dimecres 9 de març a la tarda aliments i materials en dos punts de recollida que s’han habilitat al passadís d’entrada de l’Edifici Blanc (Campus UAB) i a Casa Convalescència (Barcelona). 

Aquests són els tipus d’aliments, materials i equipaments que es consideren prioritaris

  • Menjar, cafè soluble, cacau, llet en pols, llet sense lactosa, llet infantil, papilles, bolquers i compreses.  
  • Farmacioles, insulina, tisores mèdiques, torniquets, guants de làtex, hemostàtics, xeringues, gases de Linitul, apòsits, agulles per a pneumotòrax, mantes tèrmiques, llanternes i medicació genèrica (analgèsics, antibiòtics i sedants).  
  • Sacs de dormir. 

L’acció s’ha planificat a proposta d’Óscar Vivas, estudiant de 3r del Grau en Prevenció i Seguretat Integral i Caporal de la Policia Local de Montcada i Reixac, que participarà en l’acció d’ajuda a Ucraïna organitzada per l'equip de resposta solidària Blue Force de l'associació policial CCA COPLAND. Els membres voluntaris viatjaran amb camions a la frontera entre Polònia i Ucraïna per fer entrega del material. 

L’entitat també facilitarà informació per si calgués activar l’acollida d’infants, i ha habilitat el correu electrònic ucrania@blueforce.es i els telèfons 661 891 436 i 629 369 219 per contactar-hi.

Dins de