Vés al contingut principal

Posa't en forma amb una sessió de body balance!

02 març 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El SAF i el Campus SiS van organitzar una sessió de body balance per a desconnectar i gaudir de l’exercici físic alhora que es treballa la forma física i psíquica. L'activitat va tenir lloc dijous 4 de març a les 12:00 h. Per accedir al vídeo de la sessió, fes clic a la notícia!

Posa't en forma amb una sessió de body balance!

La primera setmana de març, en el marc de les activitats del Campus SiS, es va presentar una sessió en streaming de Body Balance. Aquesta, va tenir lloc el 4 de març i va ser liderada pel monitor del SAF Alexis Dongil.

El Body Balance és un programa d'exercicis inspirat en el Ioga, Tai-txí-txuan i Pilates. La seva pràctica millora el nivell de flexibilitat, la postura, força i capacitat de concentració i consciència corporal, aportant sensació de calma i benestar i ajudant a reduir l'estrès. També augmenta la tonificació muscular i la força del core, reduint el dolor lumbar.

Els exercicis de respiració controlada, concentració i les seqüències seleccionades d'estiraments, moviments i posicions adaptades a la música, donen com a resultat una sessió holística que porta a un estat d'harmonia i equilibri.

Si vols veure la sessió gravada, fes clic al cartell!

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar

Dins de