Vés al contingut principal

Nova plaça de pràctiques a la delegació del Govern de Catalunya a Ginebra

24 maig 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'estada tindrà una durada màxima de tres mesos, podrà ser curricular o extracurricular i es realitzarà durant el proper curs 2022-2023. Els estudis requerits són de Ciències Polítiques, Comunicació i/o Relacions Internacionals. Cal un nivell B1-B2 de francès i es valorarà el d'anglès i altres llengües.

Ginebra, Suïssa

La Delegació del Govern a Suïssa ofereix una plaça de pràctiques presencials a la seva oficina de Ginebra. L’estada es podrà realitzar en el període comprès entre setembre de 2022 i juny de 2023, tot i que també hi ha la possibilitat de fer-la durant els mesos d’estiu de l'any que ve. La dedicació mínima serà de 20 hores setmanals; l’horari, de 9.00 a 13.00 h, i la durada màxima, de tres mesos (establerta per la legislació suïssa).

La persona candidata participarà en l’activitat habitual de la Delegació i se li assignarà una sèrie de tasques –adaptades al seu perfil i a les necessitats del moment– D’aquesta manera, col·laborarà en les tasques de l’equip tècnic tant en l’àmbit de les relacions bilaterals com de les relacions multilaterals a través del seguiment de l’actualitat, la recerca d’informació i l’elaboració de notes i informes. L’objectiu és que l’estudiant en pràctiques pugui tenir una visió transversal de la tasca de la Delegació.

Se li demanarà un nivell B1-B2 de francès i es valorarà el domini de l'anglès i d'altres llengües com l'alemany i l'italià.

Tots els detalls del perfil requerit i de l’oferta es poden consultar en aquest enllaç.

Les pràctiques no seran remunerades, però la persona seleccionada podrà optar a una beca del programa Erasmus+ Pràctiques.

Les persones interessades hauran d’enviar una carta de motivació i el CV a l’adreça info.ch@gencat.cat. La data límit per enviar les sol·licituds és l'1 de juny de 2022. Es recomana especificar el període de pràctiques desitjat i el nivell de francès i d'anglès en el cos del missatge o a la carta de motivació.

També es recomana que l'alumnat interessat es posi en contacte amb la seva Facultat o amb el servei de Gestió d’Intercanvis de la Universitat per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis (curriculars o extracurriculars).

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

Dins de