Vés al contingut principal

Lliurament dels Premis Literaris de la UAB i l'Ajuntament de Cerdanyola

06 maig 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès celebren l’acte de lliurament de Premis Literaris 2022 el proper dijous, 12 de maig, a la Sala Teatre de la UAB. L’esdeveniment serà híbrid (presencial i virtual) i es donaran a conèixer les obres premiades de la categoria de novel·la, poesia i narrativa breu.

PremisLiteraris2022

La UAB i el consistori de Cerdanyola del Vallès celebraran el 12 de maig, a les 18 h, l’acte de lliurament, de l’edició 2022, dels premis literaris que organitzen conjuntament. Ambdues institucions donaran a conèixer els originals guanyadors del XXVIII Premi de Novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders”, el XXVII Premi de Poesia “Miquel Martí i Pol” i el XIII Premi de Narrativa Breu per a Joves “Caterina Albert”. L’acte se celebrarà a la Sala Teatre de la UAB i es podrà seguir en streaming, a través del canal de YouTube de la UAB. Per amenitzar l'acte actuarà el Cor de Cambra de la universitat. 

L’esdeveniment serà conduït per Bernat Pareja i Paula Ferrer, alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, i hi intervindran Javier Lafuente, rector de la UAB; Carlos Cordón, alcalde de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès; Rosa María Sebastián Pérez, vicerectora d’Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB i Óscar Pons, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. 

 El desembre de l’any passat, el Servei de Publicacions de la UAB va publicar les obres guanyadores dels premis literaris del 2021, que es van presentar públicament al Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès. El mateix acte va incloure la presentació de la convocatòria dels premis de l’edició del 2022, que va rebre inscripcions fins el mes de febrer passat.

Els diferents jurats de cada modalitat de premi (novel·la, poesia i narrativa breu), estan integrats per persones destacades del panorama literari i acadèmic actual, guanyadors i guanyadores dels certàmens en edicions anteriors i persones vinculades a la ciutat de Cerdanyola del Vallès. 

Podeu consultar el web dels premis literaris: https://premis-literaris.uab.cat/ca

Dins de