Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

"Les dones ens movem", continua el programa d'activitats esportives gratuïtes per a les dones

18 març 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Fins al 21 de maig continua en marxa a la UAB el programa "Les dones ens movem", que ha posat en marxa des del 15 de febrer el Servei d'Activitat Física de la UAB adreçat a les dones per tal que participin en diferents activitats físiques i esportives de forma totalment gratuïta. Per a l'abril i el maig es podrà fer entrenament amb sacs de càrrega, pàdel, ioga i hipopressius.

SAF

Durant els mesos d'abril i maig les dones de la comunitat universitària de la UAB podran participar en activitats esportives i físiques de forma gratuïta, en el marc del programa "Les dones ens movem" que està impulsant el SAF des del 15 de febrer i fins al 21 de maig de 2024. Durant aquests dies ha dissenyat un programa adreçat a les dones, amb un gran ventall d'activitats esportives, de fitness i de cos i ment, a les instal·lacions esportives de la UAB.

Així, el dijous 25 d'abril a les 17 hores es podrà fer entrenament amb sacs de càrrega; el divendres, 10 de maig, de 13 a 15 hores, es podrà jugar a pàdel a les pistes de pàdel; el dijous, 16 de maig, es podrà fer ioga amb TRX, a les 14 hores; i el dimarts, 21 de maig, es podrà participar en una classe d'hipopressius a les 15 hores.

Durant la Setmana de la Dona hi va haver 200 inscripcions de dones a les 13 activitats planificades (meditació, escalada, defensa personal, balls, entre moltes d'altres). Es van celebrar totes les "activitats dirigides" previstes (a excepció de les "activitats esportives" donat que no hi havia un mínim d'inscripcions per constituir els equips).

El SAF es fa així ressò del programa Dones i Esport de la Secretaria General de l’Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones (ICD) i vol contribuir així al compromís que té la universitat amb les polítiques amb perspectiva de gènere, liderades per l'Observatori per a la Igualtatamb una carta on s'especifica la manera en què el SAF les aplica.

La inscripció en les activitats programades és GRATUÏTA

 Més informació del programa Dones i Esport de la UAB.

 

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de