Vés al contingut principal

La UAB va lliurar els títols i premis extraordinaris de doctorat

16 maig 2017
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail
Un any més, la UAB va lliurar els nous títols de doctor i els premis extraordinaris de doctorat en una cerimònia que va tenir lloc el 19 de maig, a la Facultat de Filosofia i Lletres. José Luis Molina, professor del Departament d'Antropologia Social i Cultural, hi va exercir de padrí.
Un moment de la cerimònia de lliurament de títols i premis del 2017.
El 19 de maig passat, l'auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres va acollir la cerimònia de lliurament de títols i de premis extraordinaris de doctorat d'enguany. El professor José Luis Molina va ser el padrí de la cerimònia.

L'acte va comptar amb les intervencions de la rectora de la UAB, Margarita Arboix; el vicerector de Recerca i de Transferència i director de l'Escola de Doctorat, Armand Sánchez; i la presidenta de la Comissió Universitat-Empresa del Consell Social de la UAB, Mariona Serra. A més, Sara Moreno, vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, va presentar la Xarxa Alumni als asssitents, i Andrómeda Celeste Gómez, premi extraordinari de doctorat de microbiologia, va pronunciar unes paraules en representació dels nous doctors. L'acte va ser conduït per Victòria Nogués, secretària acadèmica de l'Escola de Doctorat, i amenitzat per l'actuació del Cor de la UAB.

El padrí de la cerimònia va ser José Luis Molina, professor del Departament d'Antropologia Social i Cultural i president de la Comissió d'Ètica en l'Experimentació Animal i Humana (CEEAH) de la UAB, que va pronunciar la ponència "L'Ètica més enllà de la recerca". Molina ha estat professor convidat de la UNAM (Laboratori de xarxes) i de la University of Florida (Departament d'Antropologia). És expert en xarxes socials, impulsor de la llista REDES i de la Revista Hispana per a l'Anàlisi de Xarxes Socials. El seu camp de recerca és l'estudi comparatiu de les xarxes personals i de les comunitats locals. Lidera el grup d'estudis Egoredes, que forma part del Grup de Recerca d'Antropologia Bàsica Orientada (GRAFO). És expert també en ètica en la recerca científica.

El curs 2015-2016, van ser defensades 1.114 tesis doctorals a la UAB, una part important de les quals van obtenir la Menció Doctor Internacional. Aquesta va ser la tercera edició de l'acte de lliurament de títols de doctor i de premis extraordinaris de doctorat a la UAB que l’Escola de Doctorat i Alumni UAB organitzen semestralment.

Dins de