Vés al contingut principal

La UAB posa en marxa un nou format per celebrar la comunitat UAB

29 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB posa en marxa una nova manera de celebrar la comunitat UAB amb una jornada cultural i lúdica, que tindrà lloc el 5 d’octubre, amb l'objectiu reunir tota la comunitat i celebrar la nostra universitat. 

LaComunitaria2022

La Comunitària UAB és el nom triat per designar una nova manera de celebrar la comunitat UAB. A partir d'aquest curs acadèmic hi haurà una trobada anual, enguany el 5 d’octubre, amb l’objectiu de reunir tota la comunitat i celebrar la Universitat Autònoma. En aquesta jornada cultural i lúdica es donaran a conèixer totes les associacions inscrites a elDirectori que mouen el campus de l'Autònoma dia a dia amb activitats de tota mena. La finalitat és fomentar la interacció entre la comunitat UAB.

Què hi haurà a La Comunitària Tardor?

La Comunitària Tardor 2022 tindrà lloc el dimecres 5 d'octubre, de 12 a 16 h. S'aturaran les classes en aquesta franja per tal que tot l'alumnat hi pugui participar.

La varietat d'activitats és àmplia, des de fer una passejada i conèixer les entitats i associacions a La Fira fins a gaudir dels castellers, les exposicions, els balls de swing, la música en directe, els jocs de rol i el cinema, o fins i tot participar en alguna partida d'escacs, bàdminton, tennis o fer ioga o zumba.

Les activitats programades es desplegaran en diferents espais: la plaça Cívica, l'Espai SiS, la plaça de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, el Centre de Recursos per a Col·lectius, la Sala Cinema, l'Hotel d'Entitats, la Biblioteca d'Humanitats i el Servei d'Activitat Física (SAF), i hi haurà activitats itinerants pel campus, com ara l'actuació de la Xaranga de la UAB, el joc Survival HvZ (Humans versus Zombies) o la caminada a la Font de la Bonaigua, entre d'altres.

A la plaça de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General s'ubicarà La Fira de La Comunitària, un espai que aplegarà 40 paradetes, una mostra del teixit associatiu de la UAB, entre les 12 i les 16 h. 

La música serà una de les protagonistes a l'Espai SIS. La cantant catalana de música urbana La Queency oferirà una conversa a tots els assistents i presentarà el grup que actuarà a continuació, la proposta guanyadora del Fúria Fest -el festival contra les violències masclistes de la UAB-: el grup Meconio, que oferirà un concert d'una hora ple d'energia i vitalitat amb la seva música explícitament feminista i de denúncia del masclisme. Tot seguit, es podrà presenciar una actuació del Cor de la UAB.

A més a més, el Centre de Recursos es convertirà en una zona gaming de la mà de l'associació Gamers UAB. S’hi podrà jugar a quatre videojocs: Mario Kart, Super Smash Bros, Just Dance i FIFA. Oferiran una experiència immersiva ambientada en el videojoc corresponent.

“No em toquis la llengua” és el lema que emmarcarà La Comunitària UAB Tardor 2022. La UAB vol defensar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit acadèmic i també fer valer la seva riquesa. Amb aquesta campanya vol posicionar-se i sumar-se al compromís de mantenir la presència de la llengua catalana a la docència i la recerca.

Per a consultar tot el programa podeu anar aquí.

 

 

 

 

 

 

Dins de