Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB ja té guanyadora del concurs «Tesi en 4 minuts»

17 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Camille Noé Servin, alumna del programa de doctorat en Psiquiatria, ha guanyat el primer premi del concurs «Tesi en 4 minuts» de la UAB d'aquest any, dotat amb 800 euros, i representarà la Universitat en la fase final, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, el proper 22 de juny al CaixaFòrum de Lleida.

Camille Noé i la vicerectora de Recerca de la UAB, Assumpció Malgosa
Camille Noé (dreta), guanyadora del 1er premi, i Assumpció Malgosa, vicerectora de Recerca de la UAB.

Camille Noé Servin, que fa la seva tesi sobre com canvia el cervell de les mares embarassades, participarà com a representant de la UAB a la final del concurs «Presenta la teva tesi en 4 minuts», que tindrà lloc el proper 22 de juny i es podrà seguir en directe pel YouTube de la FCRI. La competició, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, compta amb la participació de totes les universitats catalanes i atorgarà tres premis a les millors presentacions, de 3.000 (jurat), 2.000 (jurat) i 1.000 euros (públic). 

El segon premi del jurat de la UAB, dotat amb 500 euros, ha estat per a Elena Roel, doctoranda del programa de doctorat en Metodologia de la Recerca Biomèdica i Salut Pública, per la presentació del seu treball que analitza les dades del món real per determinar com afecta la covid-19 a pacients amb obesitat o càncer.

El premi del públic, dotat amb 200 euros, ha estat per a Joselyn Godoy, que investiga sobre com poden complementar-se els mestres i els fisioterapeutes en l'educació inclusiva, és estudiant del programa de doctorat en Educació.

El premi especial Joan Oró a la transmissió de valors i emprenedoria, dotat amb 300 €, ha estat per Laia Vila, estudiant del programa de doctorat en Neurociències, que investiga sobre les memòries emocionals.

La competició s’ha celebrat a la sala Carles Perelló de l'Escola de Doctorat (s'ha retransmès en directe a través del canal de YouTube de la UAB) i ha comptat amb la participació d’onze estudiants de doctorat. Junt amb les quatre guanyadores hi han presentat els seus treballs Gabriel Maroli (Química), Carlos Mayobre Hermo (Biologia i Biotecnologia Vegetal), Dorota Mlynarczyk (Matemàtiques), Alex Romaní Rivera (Persona i Societat en el Món Contemporani), Lucia Verdugo Gonzalez (Ciència dels Aliments), Paula Ferrer Raventós (Neurociències) i Alexia García Serran (Neurociències).

 Les quatre guanyadores de premis al concurs Tesi en 4 minuts de la UAB 2023

D'esquerra a dreta: Laia Vila, Elena Roel, Camille Noé Servin i Joselyn Godoy.

Més informació

 

Dins de