La UAB coorganitza el I Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària
Divendres, 7 de juny, té lloc a l’Auditori Barcelona Business School la 1ª edició del Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària, coorganitzat per diverses institucions i empreses, entre elles la UAB i adreçat a tots els agents de la indústria alimentària. La primera trobada se celebra amb el lema “+Higiene + Valor”.

La trobada comptarà amb l'assistència de més de 200 persones i comprèn tres ponències i dues taules rodones. La primera d’elles serà impartida per Javier Domínguez, responsable de l'Àrea de Seguretat Alimentària i Benestar Animal de la Comissió Europea, i tractarà sobre "L'impacte de la no-higiene en el compte de resultats d'una empresa. De l'èxit al tancament". A continuació, Carme Chacón, subdirectora general de Seguretat Alimentària i protecció de la Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, oferirà la ponència “Repercussions d’una crisi en una empresa alimentària. Per què a la nostra empresa, si ho teníem tot controlat?”. Finalment, José Juan Rodríguez, investigador de l'Àrea de Nutrició i Bromatologia de la UAB, dissertarà sobre "La importància de la interpretació de dades: presa de decisions davant la presència d'un patogen", donant peu a una taula rodona. Una segona taula rodona s’organitzarà posteriorment sota el títol "Més higiene és més valor? Necessitats i reptes en tota la cadena alimentària".
El BSA tindrà una periodicitat anual i comptarà amb experts de prestigi. L’objectiu és posicionar-lo com un entorn de reflexió i anàlisi de referència a Espanya, tant per a l’àmbit públic com privat, adreçat a tots els agents de la indústria alimentària.