Vés al contingut principal

La UAB a la conferència de l'Associació Àsia-Pacífic per a l'Educació Internacional (APAIE 2023)

16 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Enguany, la fira té com a objectiu posar el focus en l’educació internacional a l’Àsia Pacifica, en línia amb les demandes d’un futur més sostenible.

APAIE 2023

La Universitat Autònoma de Barcelona participa a l’Asia-Pacific Association for International Education, APAIE 2023 que se celebra a Bangkok (Tailàndia) del 13 al 17 de març. Aquesta edició és la primera que té lloc presencialment des que va començar la pandèmia i la 8a que hi participa la UAB. 

La UAB forma part de l’estand de Study in Catalonia, amb altres universitats catalanes i participa presentant el projecte de campus sostenible i inclusiu. També s’exposen els diferents programes d’internacionalització com la UAB Barcelona Summer School, els International Tracks i els diferents programes Study Abroad organitzats per la FUAB, i la col·laboració en l’àmbit de la recerca. 

Durant el desenvolupament de la conferencia es reuniran amb més de 25 universitats per establir vincles institucionals o bé reforçar-ne de ja existents, especialment de la regió d’Àsia, però també d’EEUU, Canadà i Austràlia. 

La delegació de la Universitat Autònoma de Barcelona està encapçalada pel vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, la directora de l’Àrea de Relacions Internacionals (ARI), Katja Schustakowitz, la tècnica de Relacions Internacionals de l’ARI, Montserrat Alegre i coordinador de Relacions Internacionals de la FUAB, Richard Turner. 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de