Vés al contingut principal

La fotografia Perdiu guanya el concurs fotogràfic EXPONATURA

22 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia (BABVE) ha atorgat els premis d’EXPONATURA UAB 2022, el concurs fotogràfic al voltant de la natura i la biodiversitat.

Perdiu
Perdiu. Autor: Jordi Bartolomé Filella

La fotografia Perdiu, de Jordi Bartolomé Filella, ha estat guardonada amb el primer premi del concurs EXPONATURA UAB 2022, lliurat el dijous 9 de juny passat. El segon i tercer premis han estat per a les fotografies Puc entrar, d’Arnau Soler Costa, i Rugit de lleó marí, de Pau Nolis Fañanas.

El concurs, adreçat a tots el membres de la comunitat de la UAB, estudiants, professors, investigadors, alumni i PAS, ha versat sobre el tema de la biodiversitat i s’ha desenvolupat en el marc de les VII Jornades Científiques que organitza el BABVE amb la col·laboració de la Facultat de Biociències. L’activitat compta amb el patrocini de la llibreria Altaïr, la botiga de l’amant de la natura Oryx, el servei de professionals de la fotografia Orlum i Abacus.

El web de Cultura en Viu de la UAB presenta una exposició virtual de les imatges amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i de Cultura de la UAB.

Web del concurs EXPONATURA UAB

Galeria amb totes les imatges
 

 

Dins de