Vés al contingut principal

L'associació AmicsUAB organitza la seva festa anual

21 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'associació AmicsUAB organitza la vintena edició de la Festa AmicsUAB, un acte per celebrar els vincles entre la Universitat i el conjunt de la societat. Tindrà lloc el 24 de novembre, a les 19 h, a UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona) i consistirà, com és tradicional, en un homenatge a les persones que ajuden a fer gran la UAB a través del lliurament de premis que fan més visible l'impacte social de l'activitat que es du a terme des de la Universitat. Per assistir a l'acte cal inscriure-s'hi prèviament a través del web de l'associació. A més, es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube d'AmicsUAB.

Persones guardonades amb el premi Amic dels Amics

El Premi Amic dels Amics, destinat a persones que han tingut trajectòries destacades, serà atorgat a Josep Oliver, catedràtic del Departament d'Economia Aplicada i destacat investigador i divulgador; a Carlota Solé, primera catedràtica de Sociologia de la UAB i gran experta en minories i migracions; a la periodista Rosa Maria Calaf, corresponsal de TVE a nombroses destinacions arreu del món i una de les fundadores de TV3, i al jugador de bàsquet i filantrop Ricky Rubio, que amb la seva fundació ha fet aportacions rellevants als hospitals universitaris Vall d'Hebron i Germans Trias i Pujol.

D'altra banda, el Premi Col·lectiu UAB, que s'atorga a entitats de la Universitat que treballen per millorar el servei de la institució, serà lliurat al Centre de Visió per Computador. El Premi Amics de les Biblioteques, destinat a persones o entitats que contribueixen amb el seu patrimoni o temps a enriquir el fons bibliogràfic de la Universitat, serà per al Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT).

Aquesta edició de la Festa serà conduïda pel presentador del Telenotícies Migdia de TV3, Xavier Coral. L'acte comptarà també amb l'actuació del Cor de cambra de la UAB. A més, la Festa donarà suport a l'organització de la Cursa de la UAB, que tindrà lloc el proper 18 de desembre.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar
  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat

Dins de