Vés al contingut principal

Excel·lents xifres de matrícula als programes May i Summer 2022 de Study Abroad

09 maig 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Els programes May i Summer de Study Abroad presenten enguany una matriculació molt satisfactòria, amb xifres iguals o fins i tot superiors a les pre-pandèmiques, tot indicant la motivació dels estudiants internacionals de tornar a viatjar per formar-se.

Study Abroad Summer 2022

Els programes preestablerts estan dissenyats per a estudiants internacionals que desitgin fer una estada a Barcelona, estudiant assignatures impartides en anglès o en castellà, amb l'opció de triar cursos de llengua castellana o catalana.

Els programes preestablerts May i Summer, que consten de 3 i 6 setmanes respectivament, i que els estudiants que així ho desitgin poden combinar en una sola estada de 9 setmanes, mostren aquest any una clara recuperació de la mobilitat internacional estudiantil.

El programa May, que inicia classes el proper 16 de maig, comptarà enguany amb 40 alumnes, assolint de nou el volum previ a la crisi sanitària. Els estudiants, que poden triar una assignatura de 6 crèdits ECTS dels àmbits de l'art, la cultura i el màrqueting, acabaran la seva estada el 2 de juny.

Pel que fa a Summer, que engega el 7 de juny, el programa presenta enguany una matriculació rècord, amb més de 450 alumnes, superant xifres d'anys anteriors a la pandèmia. L'alt volum d'inscripcions reflecteixen el retorn dels estudiants dels Estats Units i un interès en ascens dels alumnes de l'American University a El Cairo, Egipte. Les assignatures més sol·licitades es troben en els àmbits de la gestió d'empreses i màrqueting i de l'art i la cultura espanyols. El 14 de juliol, en plena temporada estiuenca, els estudiants finalitzaran la seva estada a Barcelona.

Les classes, que es fan a Casa Convalescència, seran 100% presencials, com ha estat en el programa Spring 2022, -que ha acabat el passat 27 d'abril-, el primer en format íntegrament presencial des de l'inici de la pandèmia. Es combinaran amb sortides i visites relacionades amb la cultura i l'art de Barcelona i Catalunya.

Descobriu què pensen els estudiants que han seguit el programa Spring 2022.

Dins de