Vés al contingut principal

Es constitueix la Comissió Redactora dels nous estatuts de la UAB

15 set. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Aquest matí ha tingut lloc al Rectorat de la UAB la constitució de la Comissió Redactora dels nous estatuts.

Reunió dels estatuts amb part dels assistents

En aquesta primera reunió constitutiva la secretària general de la UAB, Esther Zapater, ha estat elegida secretària de la Comissió, s’han establert els mecanismes de funcionament i el calendari de reunions fins a final d’any i s’han creat els grups de treball.

Es tracta de quatre grups de treball que col·laboraran en el redactat dels continguts de les següents temàtiques: règim jurídic i estructures de la UAB; governança i estructures bàsiques de govern; comunitat i activitat universitària; i règim econòmic i financer de la UAB, règim electoral i reforma.

El Claustre de la UAB es va reunir en una sessió extraordinària el 13 de juliol passat per aprovar les normes de funcionament d’aquesta comissió i elegir-ne els membres: quatre representants del personal docent, quatre de l'alumnat i quatre del personal d’administració i serveis. La proposta final de redactat s’ha de presentar també al Claustre, que ha d'aprovar els nous estatuts al final del procés.

La redacció d’uns nous estatuts és un requisit establert per al desplegament de la Llei orgànica del sistema universitari (LOSU), que va entrar en vigor el mes d'abril passat.

Dins de