Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Els finalistes de la 6a edició del concurs «Tesi en 4 minuts» faran les seves presentacions el 17 de maig

11 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La final del concurs «Tesi en 4 minuts», en el qual es planteja el repte als estudiants de doctorat de presentar la seva tesi doctoral en un temps màxim de quatre minuts, tindrà lloc el 17 de maig a les 12 h a l'Escola de Doctorat. L'acte serà retransmès en directe pel canal de YouTube de la UAB

Finalistes del concurs Tesi en 4 Minuts
Finalistes del concurs «Tesi en 4 minuts» que presentaran la seva tesi el proper 17 de maig de 2023.

El dia 17 de maig els estudiants de doctorat seleccionats pel jurat presentaran la seva recerca amb un llenguatge planer i apte per a un públic general en un temps màxim de quatre minuts.

Els finalistes que exposaran la seva tesi doctoral davant del tribunal seran Joselyn Godoy Briceño (Educació), Gabriel Maroli (Química), Carlos Mayobre Hermo (Biologia i Biotecnologia Vegetal), Dorota Mlynarczyk (Matemàtiques), Elena Roel (Metodologia de la Recerca Biomèdica i Salut Pública), Alex Romaní Rivera (Persona i Societat en el Món Contemporani), Camille Noé Servin Barthet (Psiquiatria), Lucia Verdugo Gonzalez (Ciència dels Aliments), Laia Vila Solés (Neurociències), Paula Ferrer Raventós (Neurociències) i Alexia García Serran (Neurociències).

El jurat, format per un representant del Vicerectorat de Recerca, un representant del Vicerectorat de Comunicació i Cultura, la Comissionada del Rector per a la Política Lingüística i membres investigadors de la UAB i de la Junta Permanent de l’Escola de Doctorat, atorgarà els guardons, dotats amb recompenses econòmiques. El primer premi compta amb la recompensa de 800 € i el finançament del viatge a Lleida del guanyador per presentar la seva tesi doctoral a la final del concurs «Tesi en 4 minuts» de la Fundació Catalana per a la Recerca, que tindrà lloc el 22 de juny. El segon premi està dotat amb 500 € i el premi del públic, amb 200 €. Enguany, com a novetat, es concedirà el premi especial Joan Oró a la transmissió de valors i emprenedoria, dotat amb 300 € (tant el premi del públic com el Joan Oró són compatibles i acumulables amb els premis del jurat).

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs en detall a l’enllaç següent: https://www.uab.cat/tesi4minuts/.

Dins de