Divendres 21 d'octubre - Ecodinar en el campus
El Dia de les Ciències Ambientals comença a formar part de la tradició anual de la Facultat de Ciències i dels estudis de Ciències Ambientals.
Es tracta d'una trobada entre professors, estudiants, investigadors i tots aquells que volem posar de manifest i reforçar la importància estratègica de les Ciències Ambientals a la UAB i a Catalunya.

Seguint la línia de l'any passat, aquest és l'Any Internacional de les Llegums. La seva producció es veu afectada també pel canvi climàtic, així com per qüestions de Seguretat i Sobirania Alimentària, de manera que proposem aquesta edició centrar l'acte principal de la diada al voltant d'aquesta temàtica.
Aquest curs recuperem la festa a l'octubre, esperem que sigui estimulant i participativa, tan pels que us agraden les llegums com pels que no! Us hi esperem!
Programa
9:45 - 10:00. Recepció i benvinguda. Sala d'actes.
10:00 - 11:00. Projecció del documental "Sobreviure a la nevera". Sala d'actes. Dirigit per Montserrat Besses i Pere Lopez.
11:00 - 11:45. Pausa-cafè i esmorzar amb productes espigolats. Vestíbul de la Facultat de Ciències.
11:00 - 11:45. Fira-presentació d'entitats: l'esfera de les CCAA a la UAB. Vestíbul de la Facultat de Ciències.
Entitats convidades: Institut de Ciència i Tecnología Ambiental (ICTA), Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), Associació de Ciències Ambientals de Catalunya (ACA), Revista d'Ambientals, Ambient Crític.
11:45 - 13:15. Taller participatiu sobre malbaratament alimentari. Aula L'Obac (C5/408).
A càrrec de Paco Muñoz (Oficina de Medi Ambient de la UAB)
13:30 - 15:00. Ecodinar en el campus. Gespa-Campus - Ciències i Biociències.
Organitzat pels estudiants de quart curs de Ciències Ambientals.
Menú apte per a vegetarians.
Preu del menú: 5€
Preu de la samarreta: 10€
Us agrairíem que portèssiu els vostres coberts i plats de casa per tal d'estalviar impactes.