Vés al contingut principal

Comença el segon període de la UAB Barcelona Summer School 2022

11 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

310 persones de 39 nacionalitats diferents participen als 13 cursos que ofereix la UAB Barcelona Summer School durant 3 setmanes al juliol. Aquesta edició és 100 % presencial i l’alumnat podrà gaudir, també, d’activitats socials en el marc del Buddy Programme.

Benvinguda UAB Summer School 2022 2n període

Estudiants procedents del Regne Unit, els Estats Units, Holanda, Egipte, Mèxic, el Canadà, Singapur, Austràlia o Corea del Sud participen a la UAB Barcelona Summer School.

Dilluns, 11 de juliol, la UAB Summer School ha donat la benvinguda als 310 estudiants que participen en les assignatures del segon període, en un acte que ha començat a les 9 h a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

El vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, que ha estat l’encarregat d’obrir l’acte, ha fet un resum del que suposa aquest programa a la UAB i ha adreçat alguns consells a l’alumnat perquè gaudeixin de l’experiència al màxim.

A continuació, el coordinador acadèmic de la UAB Barcelona Summer School, Graham Mortyn, ha explicat en què consisteix aquest segon període.

També ha intervingut Queralt Coll, de l’Àrea de Relacions Internacionals, que ha explicat el Buddy Programme, a través del qual estudiants locals acompanyen les persones nouvingudes en activitats i reptes per fomentar la part social d’aquesta oferta formativa. Cal registrar-se prèviament a les activitats.

Més informació: UAB Barcelona Summer School

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de